Salatwraps med kylling
Salatwraps er til dig, der synes, at familien (inkl. dig selv ) får for lidt grønt og for mange hurtige kulhydrater! Så i stedet for at bruge tortillas eller madpandekager til at vikle om fyldet, så brug… salatblade! (eller kålblade hvis du læser dette om vinteren – kålblade har i så fald godt af et par minutter i kogende vand for at blive møre).
Nå. Salatwraps. De kan naturligvis sammensættes i utallige varianter. I denne udgave er der:
Iceberg salatblade (skal skilles med forsigtighed og kan medføre flere bandeord)
Grillet kylling, findelt
Lidt tomatsauce – enten hjemmelavet eller salsasauce fra glas
Små friske tomater
Kogte kikærter
Creme fraiche
Stærk chilisauce
Frisk koriander
Du skal være lidt forsigtig, når du trækker bladene af salathovedet, for bladene kan sno sig så meget, at de kan være lidt svære at få af i ét stykke. Du kan også bruge romaine salat, der ikke snor sig lige så meget men til gengæld er aflange (og kan være lidt sværere at spise med fingrene, hvis du bruger et stort romaine salathoved).
Og så gælder det ellers blot om at fylde de åbne salatblade med fyldet.
Prøv også at tjekke min opskrift på kåltacos.