Rabarber-cosmopolitan

Rabarber-cosmopolitan

På sådan en lille-fredag er det oplagt at blogge en drink, og her faldt valget på en rabarber-cosmopolitan. Det er en drink, der helt klart bør nydes på terrassen, og det gjorde vi i ferien en solrig aften.

Jeg mener, jeg hørte om grundideen til en rabarber-cosmopolitan i et nyhedsbrev fra Aarstiderne, hvor tricket med at blande rabarbersaft i drink-klassikeren tiltalte mig meget. I forvejen er jeg ret glad for den Barbie-drink, jeg fandt på sidste år, men denne her er nu heller ikke værst.

Til en rabarber-cosmopolitan skal du bruge hjemmelavet rabarbersaft, Cointreau, vodka, iskoldt vand, isterninger og lidt sølvpynt (kan købes i kagedekorationsbutikker). Hvor meget vand, du skal bruge, afhænger selvfølgelig af, hvor koncentreret saften er. Smag til med Cointreau og vodka, hæld isterninger i og drys lidt sølvpynt på. Tadaaa – så er der rabarber-cosmopolitan – en knaldflot og skøn drink!



14 thoughts on “Rabarber-cosmopolitan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *