Cremet Gin Fizz
Det blev en cremet gin fizz, der blev sidste drink-eksperiment i forbindelse med mit gin-benspænd. Inspirationen fik jeg fra Fru Kofoeds Køkken, men jeg valgte dog at bruge lidt mere gin og fløde. Derudover skruede jeg også op for siruppen, så den blev mindre syrlig og mere dessertagtig (lidt i stil med citronfromage). Mmm!
Cremet Gin Fizz
2 drinks
1 æggehvide
6 cl gin (vi bruger som regel Bombay Sapphire)
2 cl citronsaft
2 cl limesaft
4 cl fløde
4 cl sukkersirup (du kan bruge den samme som til sorbet)
Danskvand
Isterninger
tynde strimler af skal fra øko-citron
lidt mynteblade
Hæld æggehvide, gin, citronsaft, limesaft, fløde og sukkersirup i en shaker sammen med en stor håndfuld isterninger og shake ingredienserne i tre minutter. Jeps, den skal have ret længe, og ja – man får lidt ømme arme.
Fordel den cremede drink i to høje smalle glas – sørg for at bruge en strainer, så skummet kommer i til sidst. Top det med danskvand og pynt din drink med lidt friskrevet citronskal samt en lille kvist mynte.
Note: Cremet gin fizz er en lækker drink med citruspift, der i denne version også får lidt ekstra sødme. Er du til mere syrlige drinks, så halvér sirupmængden.
Du har så mange skønne idéer – her er endnu en, der må prøves!
Tusind tak 🙂