Skumfiduspizza
Jeg er nået til allersidste ret i pizza-benspændet, og det er naturligvis… en skumfiduspizza! For ja, det er jo lidt oplagt at lave en dessertpizza med skumfiduser, når nu jeg bager pizzaerne på grillen!
Og den overraskede faktisk positivt! Virkelig simpel servering, men den kombination holdt bare 100% Jeg må huske at slutte af med denne fremover, når jeg bager pizzaer.
Skumfiduspizza
1 stk.
en fjerdedel af denne pizzadej
Topping:
1 spsk smeltet smør
ca. 50 g mørk chokolade, hakket fint
1 håndfuld store, luftige skumfiduser
Rul en klump dej ud på det meldryssede køkkenbord. Læg pizzabunden på en pizzaspade og pensl smør på bunden. Fordel den finthakkede chokolade ud over bunden og top dem med skumfiduserne.
Bag pizzaen ved høj varme på en lukket grill eller i ovnen ved 250 grader i et par minutter, indtil chokoladen er smeltet, og skumfiduserne er gyldne. Spises med det samme.
Note: Absolut en skøn og enkel dessert, som både glæder børn og voksne. Du kan overveje at servere lidt frugt til, men jeg synes, at den er helt fin, som den er.
Ser prægtig ud – eeeelsker skumfiduser. Altid og på alle måder.
Jeg er mest til de store luftige (som er brugt her) – flere af de andre typer er desværre lidt for søde til min smag 🙂
HA! Det var godt nok en variant af pizza jeg ikke lige selv ville have regnet ud! Men jeg kan jo selv fortsætte eksperimenterne med andre slik lækkerier!
Prøv for eksempel en kun med chokolade, og hvor du drysser friske jordbær eller hindbær over bagefter 🙂