Mælketoddy
Jeg er ellers ikke så meget til varm mælk, men jeg så på et tidspunkt en opskrift på Politiken af James Price, som jeg måtte prøve – og da en af vores venner havde sagt, at hun ville kigge forbi her til eftermiddag, måtte hun deltage i forsøget. Opskriften minder meget om den oprindelige, men målene på honning og cognac er anderledes.
Mælketoddy
1 person
2 dl mælk
2 tsk honning
2 spsk cognac
lille drys revet muskatnød
et skvæt danskvand
Rør honning og cognac godt sammen. Bring mælken op på kogepunktet og hæld det over blandingen. Drys muskatnød i og rør rundt og hæld danskvand i lige inden servering.
Note: Varmt, sødt og lækkert. Lige hvad jeg trængte til sådan en kold eftermiddag!
Uhm, den lyder lækker og nem!
Har dog ikke li cognac på lager, for ellers havde jeg været igang nu:)
MissMuffin – den var nemlig rigtig lækker, så den kan jeg godt anbefale 🙂
Lyder til at Price er populær derhjemme – har læst en masse godt om hans program. Operation Påskeglad lyder sjov så jeg vil da også være med. Skynder mig ind på siden. KNUS og god weekend♥
Det har jeg aldrig smagt, er god til varm maelk, men cognac….
Knus
øj det lyder lækkert 🙂 jeg må stjæle noget af min fars cognac næste gang jeg er hjemme hos dem 😉
Min mave har det ikke så godt med mælk, det kan være, at det vil gå bedre med lidt cognac og honning, for det lyder altså godt!
Knus
Vibeke
Tina – de er tilmed to – brødrene Price – så der er dobbelt op på morskaben 🙂
Fedt at du vil være med i påskehalløjerne!
Lene – hm… måske kan man også lave den med rom?
Linebine – haha! Husk at hælde lidt vand i, så væskemængden er den samme! 😀
Vibeke – det er helt sikkert et forsøg værd 😉
det ligner lidt eggnog (det amerikanerne drikker til jul)- og som jeg faktisk rigtig godt kan lide – de kommer dog ikke danskvand i 🙂
Mange hilsner
BIrthe
NYBH – det her var både sødt og krydret på samme tid (alkoholen gav den også lidt 'spark',), mens jeg ikke helt forstod danskvandets rolle. Jeg var dog autoritetstro nok til at putte det i 😀