Fiskedunser med dild og citron
Med forårsvejret – eller nærmere sommervejret – som har indtaget Danmark de seneste dage, så måtte der naturligvis også forårsmad på tallerkenen, og det blev til disse fiskedunser med dild og citron. Det giver et frisk pift til dunserne, og nåja – så er citron jo bare dejligt.
Jeg serverede mine fiskedunser sammen med en dressing lavet på creme fraiche, dild og stærk sennep samt salat bestående af 3-4 dl finthakket blomkål, 1 finthakket grønkålsblad samt lidt olivenolie.
Fiskedunser med dild og citron
2-3 personer
400 g fiskefars – gerne på torsk
½ bundt frisk dild, finthakket
revet skal fra øko-citron
salt og peber
smør til stegning
Rør fiskefarsen sammen med citronskal, dild, salt og peber. Form den til fiskedunserne og steg dem gyldne i smør på en pande.
Note: Mmm, de smager af sol og sommer – eller i hvert fald forår og sommer. Sådan en gang fiskedunser er nu skønne at spise i aftensolen, men de kan naturligvis også sagtens bruges til frokosten med lidt remoulade oven på.