Tiramisu Cocktail

Tiramisu Cocktail

Sidste eksperiment under kaffe-benspændet blev denne Tiramisu Cocktail. Jeg tænkte, at det var en oplagt dessert at lave en drink-udgave af.

Jeg kan også godt lide tiramisu med Amaretto i stedet for marsala. Hvis du vil prøve at lave en Tiramisu Cocktail med Amaretto i stedet for marsala, vil jeg anbefale, at du holder lidt igen med Amarettoen og smager dig frem, da jeg ikke er sikker på, at der skal lige så meget af denne likør i.

Tiramisu Cocktail

1 drink

½ dl fløde
1 dl sødmælk
4 cl Kahlua
4-6 cl marsala*
isterninger
kakaopulver

*kan erstattes af Amaretto, men så skal mængden nok justeres – smag dig frem

Hæld fløde, mælk, Kahlua og marsala i en shaker sammen med en stor håndfuld isterninger. Ryst shakeren godt og si derefter drinken, når du hælder den over i et bredt, lavt glas (så du ikke får skummet med). Drys kakaopulver over din cocktail gennem en sigte, så det lægger sig som et tyndt lag.

Note: Tiramisu Cocktail fungerer fint både som dessert og som drink. En sød og mælket dessert med kakaoens letbitre modspil. Og så ser den jo fin ud 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *