Stegt skrubbe med mandler og sennep samt markchampignons i fløde

Stegt skrubbe med mandler og sennep samt markchampignons i fløde

Jeg har ændret lidt på weekendrytmen denne weekend, så lørdagstræning blev til i stedet til søndagstræning, og det betød, at vi kunne nå at handle ind i formiddags. Vi tog derfor forbi et supermarked, der fik en fiskeafdeling for et par måneder siden, og vi fik mange gode tilbud med hjem, så nu er der fisk til lang tid fremover.

Vi købte blandt andet skrubber til 8 kr. stykket, og de to største forvandlede jeg til en enkel men let frokost.

Stegt skrubbe med mandler og sennep

2 personer

2 store skrubber
salt og peber
smør
3 tsk stærk sennep
1 tsk frisk rosmarin, hakket
1 håndfuld hakkede mandler

250 g markchampignons
½-1 dl fløde

Skyl fiskene godt under rindende vand og gnub hver side med salt og peber. Læg fiskene på en varm pande med smør med fiskens underside nederst. Smør oversiden med en blanding af sennep og rosmarin. Hver side skal have tre til fem minutter.

Rist de hakkede mandler i lidt smør og læg dem til side. Skær svampene i skiver og steg dem i lidt smør. Giv dem lidt salt og peber til sidst – samt et skvæt madfløde.

Servér fisken med hakkede nødder og champignons.

Note: Stegt skrubbe er en enkel og skøn måde at få fisk på, hvilket gemalen var ganske enig i.



13 thoughts on “Stegt skrubbe med mandler og sennep samt markchampignons i fløde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *