Mini-omelet med rejefyld
Den sidste vinterforret i denne ombæring bliver denne lille servering – nemlig mini-omelet med rejefyld. Eller mini-omeletter om man vil, eftersom forretten består af to små omeletter med fyld imellem. Det er en ret simpel mini-version af min normale omelet men med rejer imellem i stedet. Da jeg havde sammensat forretten, indså jeg, at den nok vil fungere endnu bedre med endnu et lag fyld plus en omelet mere, så den fylder mere, og så kunne det også være fint med en lille frisk krydderurt på toppen. Det sidste er det dog ikke helt sæson for.
Mini-omelet
Ca. 12 stk.
2 æg
½ dl mælk
Lidt salt
Smeltet smør til stegning
Pisk æg, mælk og salt sammen. Varm en blinispande op og smør hvert felt med smør. Hæld æggemasse i hver blinisflade og steg dem ved mediumvarme, indtil de begynder at stivne på overfladen. Vend dem om og steg dem kort på den anden side.
Rejefyld
Til to personer
1 dl kogte rejer, hakkede
1 spsk creme fraiche
½-1 spsk mayonnaise
Ca. ½ fintreven skal fra øko-citron
Salt og peber
Rør rejer, creme fraiche, mayonnaise samt citronskal sammen og smag til med salt og peber.
Når du skal servere forretten, lægger du en mini-omelet på en frokosttallerken, topper den med rejefyld og lægger derefter en anden mini-omelet oven på. Tryk dem let sammen og servér med det samme.
Note: Sød lille servering – bestemt en forret, jeg vil lege videre med en anden gang.
Sikke en god ide til en fin lille forret. De der miniomeletter med lækkert fyld, skal jeg helt bestemt snart prøve…og måske lidt dild på toppen kan pynte lidt
Ups, jeg hedder altså Bodil 😉
God fornøjelse med dem – jeg regner også med at lege videre med konceptet på et senere tidspunkt 🙂