Februar: Hjemmelavede færdigprodukter

Februar: Hjemmelavede færdigprodukter

Månedens benspænd er ‘hjemmelavede færdigprodukter’, og det lyder måske en smule kryptisk, for hvis det er hjemmelavet, er det vel ikke et (købt) færdigprodukt? Men pointen i denne måneds benspænd er at lave hjemmelavede udgaver af en række af de madvarer, som folk typisk køber.

Personligt laver jeg de fleste ting fra bunden – dels fordi jeg synes, det er sjovt, og dels fordi jeg så er 100% sikker på, hvad der er i maden. Men selvfølgelig er der ting, jeg oftest køber i stedet for at lave selv – for eksempel ketchup og sennep.

Og netop ketchup er nok en af de ting, jeg vil eksperimentere med i denne måned, men hvad synes du? Hvilke ‘færdigprodukter’ skal jeg prøve at lave fra bunden?

Her er lidt inspiration til lignende madeksperimenter:
Middelaldersennep
Ketchup uden sukker
Aioli
Skinkesalat
Italiensk salat og russisk salat
Klassiske karrysild
Karrysild med æbler
Sylte
Brombærmarmelade
Jordbærmarmelade



11 thoughts on “Februar: Hjemmelavede færdigprodukter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *