Grillede bønner med dressing
Disse grillede bønner kommer direkte fra grillen her til aften! Yes, det skønne solskinvejr fik mig til at hive grillen frem for at grille grønne bønner samt lave et par flammestegte steaks.
Du skal bruge en grillpande eller lignende, der kan tåle at komme på grillen (en foliebakke dur ikke – det skal være et fad eller pande, der kan blive gloende varm). Vi har et støbejernsfad, jeg glemmer at bruge, men her var en oplagt mulighed (note til mig selv – gør det nu for pokker noget oftere!).
Grillede bønner med dressing
2 personer
300 g grønne bønner, frosne
olivenolie
salt
Derudover:
tahincreme (tilsat lidt honning)
2 dl kogte linser
½ dl peanuts, hakkede
Tø bønnerne op. Vend dem i en god sjat olivenolie og drys dem med salt.
Varm grillen godt op – gerne omkring de 250 grader. Husk at sætte støbejernsfadet/panden på under opvarmningen. Smid bønnerne på fadet og sørg for at vende dem jævnligt. De skal have 7-10 minutter, indtil de får farve.
Drys linser over og dryp noget af cremen over. Slut af med peanuts.
Spis de grillede bønner med det samme.
Note: Absolut værd at lave igen! De grillede bønner passer ekstra godt til oksekød, men du kan selvfølgelig også sagtens servere dem til kylling, svinekød eller fisk.
Hvor ser det lækkert ud – og så er det også et sundt tilbehør. Lige noget for os 🙂
Jeps – og man kan også bruge en stegepande, hvis man ikke lige har mulighed for at hive grillen frem. Foretrækker dog grill-udgaven, for det er også lidt hyggeligere at tilberede udenfor 🙂