Frozen Gin & Tonic
Det varme vejr er en glimrende undskyldning for at afprøve friske, læskende drikke, og det gjorde jeg så her i weekenden, hvor jeg nød en Frozen Gin & Tonic på terrassen.
Inspirationen har jeg fra Twinfood, men jeg valgte dog at justere lidt samt tilføjede agurkesaft, da jeg synes, at agurkesmagen passer overraskende godt sammen med en G&T.
Frozen Gin & Tonic
2-3 personer
1 dl gin
2½ dl tonicvand
saften fra en agurk
saften fra to limefrugter
2 tsk sirup
Ved servering:
Lidt ekstra gin, tonic samt tynde skiver af lime
Riv agurken på et rivejern og hæld saften over i en skål. Pres den revne agurk over skålen. Agurkestrimlerne kan du bruge i en tzatziki. Rør agurkesaften sammen med gin, tonic og limesaft. Hæld det i en plastbeholder og stil den i fryseren natten over.
Tag plastbeholderen ud af fryseren og brug en gaffel til at kradse isen til tynde flager. Fordel isflagerne i 2-3 glas og hæld en sjat gin og tonic over hver. Stik et sugerør i din Frozen Gin & Tonic og pynt den med en skive lime. Nyd den i solen!
Note: Frozen Gin & Tonic holder max! En forfriskende og dejlig slush ice-drink for voksne. Tjek også Frozen Negroni og Frozen Piña Colada.
I want! #ginoclock
Den er altså ret svær at transportere 😀 😀