Andekebab

Andekebab

Har du rester af and, så kan jeg anbefale en andekebab! Jeg brugte noget af kødet fra den and i stegeso, jeg tilberedte sidste weekend, men har du ikke anderester, kan du også stege et andebryst, skære det i tynde skiver og bruge som fyld.

Til en andekebab skal du bruge:

– et lunt fladbrød
– stegt andekød (varm det op, hvis det er rester)
– lidt andefedt
– fintsnittet rødkål
– græsk yoghurt eller creme fraiche
– tahinsauce
– granatæblekerner

Smør dit fladbrød med lidt andefedt. Rør 1 spsk græsk yoghurt eller creme fraiche med ½ spsk tahinsauce. Smør dit fladbrød med blandingen og fordel fintsnittet rødkål og andekød over. Drys granatæblekerner over og rul din andekebab sammen. Spis den med det samme – og husk en serviet, da det er en dejlig snasket sag.

Psst – hvis du vil lave en ekstra ‘uartig’ udgave, så kan du evt. erstatte tahindressingen med andesauce. Altså hvis du har en rest af den.

Note: Fra nu er andekebab en af mine yndlingsmåder at bruge anderester på. Punktum!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *