Agurkesalat med mynte
Da jeg kiggede efter retter til mit franske benspænd, faldt jeg over en frisk og indbydende agurkesalat med mynte fra Mon Petit Four. Jeg kunne ikke stå for det friske pift fra mynten (og så var det samtidig en glimrende anledning til at få brugt en rest frisk mynte, jeg havde stående).
Jeg baserede udgaven løseligt på den originale.
Agurkesalat med mynte
tilbehør til 2-3 personer
½ agurk – så frisk som muligt
0,75 dl yoghurt naturel
1 spsk frisk mynte, finthakket
1 tsk rødvinseddike (hvidvinseddike kan også bruges)
salt og peber
1-2 radiser, skåret i tynde skiver
2 ekstra mynteblade, finthakkede
Skær agurken i tynde skiver. Rør yoghurten sammen med mynte, eddike samt salt og peber. Vend agurkeskiverne i og drys radiseskiver på toppen. Slut af med lidt ekstra finthakket mynte på toppen.
Note: Frisk og sommerlig agurkesalat. Jeg serverede den sammen med stegt kylling, men den kan serveres til mange forskellige sommerretter.