Torta med oksekødspølser, avokado og ost
Torta – den mexicanske sandwich, jeg bloggede om i går – kan laves i mange forskellige versioner ligesom europæiske sandwiches, så jeg lavede en version mere, der også var inspireret af ‘Tacos, tortas and tamales’. Bogen anbefaler en mexicansk ost, jeg ikke kender, og den valgte jeg at erstatte med en cheddar.
Du skal bruge følgende til en torta:
– en telera-sandwichbolle
– smør
– oksekødspølser – du kan f.eks. bruge oksekødspølser fra Løgismose – de kan købes i Netto
– sød sennep
– creme fraiche
– kogte røde bønner
– løgringe
– avokado
– cheddar
Kog oksekødspølserne. Flæk sandwichbollen og put smør på begge snitflader. Læg begge halvdele med smørsiden nedad på en stegepande og steg dem, indtil de er gyldne. Smør creme fraiche og sød sennep på den nederste halvdel og fordel en håndfuld røde bønner på sandwichoverfladen. Flæk oksekødspølserne og dæk sandwichbunden med dem. Fordel løgringe og avokado oven på. Tag den øverste halvdel af sandwichbollen og fordel tykke skiver cheddar oven på snitfladen. Varm den op i ovnen eller mikrobølgeovnen, indtil osten smelter, og læg så oven på resten af din torta.
¡Buen provecho.
Det ser dejligt ud – et sundt og nærende måltid lige til at tage med på tur 🙂
Måske ikke så sundt – men i hvert fald nærende 😀
Mmmh, ser bare skønt ud! Nemt og lækkert. Sød sennep, sure løg, fed avocado, salt kød og så smeltet ost <3 Lyder herligt.
– Anne
Kan varmt anbefale kombinationen 🙂
Den ser lækker ud 🙂 Spændende emne, du har kastet dig over denne måned.
Mange tak 🙂
Håber også på at få afprøvet nogle sjove ting i denne weekend – vejret er lige til det 😀