Jordbær med vaniljebalcamico og basilikum
De danske jordbær er begyndt at dukke op i butikkerne. Normalt venter jeg med at købe dem, indtil jeg kan finde frilandsjordbær fra en af de lokale avlere, men for et par dage siden faldt jeg over nogle flotte danske jordbær, hvor det ikke var helt klart, om de var frilands eller ej. Jeg lod tvivlen råde og købte en bakke, for nøj hvor har jeg glædet mig til friske danske jordbær! Bedste sommerslik EVER!
Ahem.
Nå, men tilbage til jordbærrene. Jeg fik lyst til at lege lidt med dem og fremtryllede denne lille kække snack, som helt sikkert vil pynte på bordet, næste gang du får gæster (eller bare vil forkæle dig selv).
Du skal bruge:
- Lækre danske jordbær
- Frisk basilikum
- Vaniljebalsamicoeddike – og har du ikke det, så tag lidt kraftig balsamicoeddike og rør lidt vaniljekorn i
- Tandstikkere
Skyl jordbærrene og skær eller pil den grønne top af hvert jordbær. Læg et stort basilikumblad på toppen af jordbærret og fastgør det med en tandstikker. Dryp vaniljebalsamicoeddike over. Servér.
Synes du, at vaniljebalsamico er for mærkeligt, så brug blot almindelig balsamicoeddike.
Bon appetit!
Øj, det lyder godt; tror du en mascaponedip ville passe til?
– A
Hm… godt spørgsmål. Mascarpone er jo skønt, men omvendt synes jeg, at det vil være lidt synd at kombinere det med denne snack, da mascarponens fede smag let kan neutralisere noget af smagen fra de andre elementer 🙂
Uha lyder virkelig som en lækker lille sommer haps ;D Den skal da helt sikkert prøves af når man får gæster her til sommer ;D
God fornøjelse ♥