Horse’s Neck – ginger beer cocktail
Det er ved at være på tide med en drink på bloggen igen, og denne gang har jeg lavet en version af Horse’s Neck. Jeg har set den på et tidspunkt hos fra Saveur, da jeg ledte efter opskrifter på gode drinks med ginger beer. Det er nemlig en ingrediens, jeg har haft et lidt anstrengt forhold til, indtil jeg sidste år stødte på en ginger beer (Macarn), som ikke smager lige så syntetisk som de andre mærker, jeg har prøvet.
Horse’s Neck er en dekorativ og enkel drink. Jeg har justeret lidt på blandingsforholdene og tilføjet lidt Cointreau, så smager bliver lidt mere citrus-agtig og passer til citronskrællen. Du kan også overveje at smage til med lidt frisk citronsaft.
Horse’s Neck
1 drink
en spiralskræl fra øko-citron
10 cl ginger beer
4-5 cl cognac
2 cl Cointreau
lidt Angostura bitter
Skræl en meget lang skræl af en øko-citron. Afhængig af citronens størrelse skal du bruge skræl fra 1-2 citron. Arrangér skrællen i et højt glas og fyld op med isterninger. Top dem med cognaci, Cointreau og ginger beer og tilføj et par skvæt Angostura bitter til sidst.
Note: Frisk og dejlig drink. Horse’s Neck er en drink, som jeg synes kan serveres året rundt.
Jeg forstår din holdning til ginger beer
Haha, det er godt, at jeg har lidelsesfæller 😀
Jeg har som sagt fundet en god udgave i Irma. Desværre findes den kun i en stor flaske, og så bliver man jo nødt til at lave flere drinks samme aften… vent… nu kan jeg ikke komme i tanke om, hvad problemet er 😀