Fairy bread
Månedens benspænd er fødselsdag, og her skal man have fairy bread – i hvert fald hvis man er til australsk børnefødselsdag!
Bag det charmerende navn gemmer sig en ret simpel og – i voksnes øjne – ret underlødig dessert. Den består nemlig af toastbrød med smør og farvet krymmel! Og nej, det er altså ikke en stor kulinarisk oplevelse for mig, men jeg er ret sikker på, at den vækker glæde hos små børn. Der er jo både hvidt brød, smør og farvet sukker – kort sagt alt det uartige 😉
Fairy bread
toastbrød
smør
farvet krymmel
Tag et stykke toastbrød. Smør det med smør og drys godt med farvet krymmel på. Skær brødet i trekanter og servér det til børnefødselsdagen.
Note: Som sagt var det ikke lige noget for mig, meeen jeg kender flere børn, som helt sikkert ville synes, at det var sjovt.
Det er heller ikke, noget der tiltaler mig, men jeg kan godt se hvad (nogen) børn ser i det 🙂
Absolut – de ser da festlige ud. Meeen ikke den store kulinariske oplevelse for voksne 😀