The Italian

The Italian, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnCofoco-kæden har denne sommer gentaget sidste års succes, hvor man kunne købe en ‘rejse’ til forskellige europæiske storbyer i juli måned. Rejsen bestod i, at hver af kædens restauranter sammensatte en menu, der skulle afspejle en storby, og så var det muligt at købe billet til dette ‘rejsemål’ – ofte med rabat, der afhang af hvilken dag og hvilket tidspunkt, du ønskede.

Vi valgte at prøve The Italian, som vi ikke har spist på før. Her blev vi hurtigt vist hen til vores pladser og fik lidt at drikke, men derefter gik der 20-25 minutter, inden der skete mere. Lidt underligt når nu køkkenet vidste, hvor mange der havde købt billet til den første servering.

Til forret fik vi en simpel anretning med en hel bøffelmozzarella og fire forskellige slags tomater vendt i sherryeddike, italiensk olivenolie, skalotteløg og frisk basilikum. Jeg må indrømme, at jeg syntes, det var en lidt kluntet servering. Mozzarellaen var meget stor og dominerende og mættede temmelig meget. Det smagte glimrende, men jeg foretrækker, når forretter er mindre og mere elegante, og selvom jeg holder meget af ost, så blev dette lige lovlig voldsomt.

The Italian, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHovedretten hos The Italian havde vi til gengæld mere held med. Her fik vi en grillet steak af kalvefilet serveret med polenta med friskrevet Prima Donna samt kryddersmør og grillet citron. Kødet og saucen var meget lækker, hvor kødet havde en fin, mild smag og stegt, så den stadig bevarede saft og kraft. Polentaen var også en god og syndig sag, hvor der ikke var tvivl om, at den var beriget med Prima Donna, men vi forstod så ikke helt behovet for at toppe kødet med kryddersmør. Det var overflødigt, når der nu var en fed og velsmagende polenta til, ligesom kødet ikke havde brug for at blive piftet op med ekstra smør, så jeg endte med at skrabe det meste af.

The Italian, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDesserten bestod af denne skarpt skårne og meget luftige cheesecake lavet med mascarpone og toppet med syltede bær og chokoladekrummer. En dejlig let servering, som passede godt til sommervarmen. Gemalen havde sat næsen op efter en lidt tungere cheesecake, men jeg var ret tilfreds med, at det var en luftig og elegant sag, som ikke lå tungt i maven. God afrunding.

Maden på The Italian var generelt velsmagende men med flere skæve valg, som vi ikke helt forstod eller var enige i, og derfor blev oplevelsen lidt ujævn. Det er langt fra den bedste af Cofoco-oplevelserne – vi var for eksempel langt mere begejstrede for Cofoco og Spuntino, som vi besøgte sidste år – og derfor ville vi ende på tre stjerner under normale omstændigheder. Det var dog et kampagnetilbud, vi benyttede på The Italian, og prisen lå derfor noget lavere, så medregner vi den lave pris i bedømmelsen, ender vi på fire stjerner.

OBS – Cofoco-kampagnen fortsætter måneden ud, så du kan stadig nå at smutte forbi en af restauranterne i starten af næste uge.6 thoughts on “The Italian”

 • Det lyder virkelig spændende! Sådan en indbydende cheesecake kan jeg falde helt i svime over. Tak fordi du fortæller om Cofoco-kampagnen!

  • Selv tak! De har jo mange glimrende spisesteder, som vi gerne spiser på, men denne her havde vi ikke besøgt før 🙂

 • Jeg har også spist på Spuntinos, som jeg var ret begejstret for. Synes ellers det er et godt koncept de har, ærligt at det ikke helt levede op til det………

  Mange hilsner
  Birthe

  • Ja, vi blev desværre ikke så imponerede som andre gange, hvor vi har besøgt restauranterne.

 • Overvejer om prinsessen skulle købe en rejse til i den sidste uge… Bornholm i første runde var rigtig god – på Cofoco. Må lige se hvor travlt der er på arbejde. Tak for anmeldelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *