Restaurant Radio

Restaurant Radio

I skrivende stund virker det lidt mærkeligt at skrive om vores besøg på Restaurant Radio, som vi spiste på tilbage i november måned, for der er sandelig sket meget siden da. I takt med, at coronasituationen spidsede til, blev jeg ved med at udskyde at skrive om restaurantbesøget. Ville det virke underligt? Og da alt blev lukket ned for nylig, overvejede jeg helt at droppe det.

Men jeg savner i den grad til at komme mere ud, at opleve noget i det hele taget (har arbejdet hjemme i over tre måneder nu og ser meget få mennesker), så jeg tænkte, at denne lille stemningsberetning fra vores besøg hos Restaurant Radio kunne være et fint lille spiseminde, som jeg gerne vil dele med dig. For på et tidspunkt åbner restauranterne igen, og så må vi huske at støtte dem. Jeg har ikke alle detaljer med, da jeg ikke tog noter den aften – der skulle jo være plads til at nyde endelig at være uden for hjemmets fire vægge!

Restaurant Radio byder på en tre retters menu for 350 kr eller en fem retters menu for 435 kr. Du kan vælge vinmenu, der passer til maden, hvor der både er en, der er baseret på naturvin og en, der er baseret på klassisk-producerede vine. Derudover er der også mulighed for at vælge en saftmenu, der passer til maden.

Vi ville prøve lidt af hvert, så vi tog begge en fem retters menu. Jeg valgte tre glas naturvin til, mens gemalen tog fem glas saft.

Mens vi ventede på første ret, fik vi en lille appetizer baseret på sprødt tyndt knækbrød med nogle delikate cremer.

Første forret bestod af en ‘fuglerede’ lavet på tang med kartoffelstykker og østers nedenunder og en lun æggeblomme i midten. En frisk og smukt anrettet forret med en god fedme fra blommen.

restaurant radio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Næste servering var endnu mere en gå-på-oplevelse-i-ret, for under det luftige muslingeskum gemte sig tynde skiver af butternut squash, der dækkede over et lille stykke rokkevinge. Meget fin, mild og velsmagende ret.

Den næste ret var en ret speciel kombination af jordskokker, grønne jordbær og gran! Saucen kan jeg desværre ikke huske hvad bestod af. Den noget anderledes sammensætning smagte dog ganske glimrende, hvor grannen heldigvis ikke var for dominerende.

restaurant radio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Vi var nu nået til hovedretten, som næsten kom til at virke ordinær i forhold til de første retter. Godt smagte den dog, for oksekød og grillede gulerødder med ekstragon går man ikke fejl af. Portionen ville måske være lidt lille, hvis du har en solid appetit, men den passede os meget godt den aften.

restaurant radio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Aftenen sluttede af med en dessert bestående af malt-is med blåbær, lidt crumble, dehydreret frugt samt en form for panna cotta. Det var nok aftenens ‘svageste’ ret – jeg savnede lidt mere smag i flere af elementerne, hvor især isen var alt for mild.

Vi havde uden tvivl en rigtig god aften hos Restaurant Radio. Maden var spændende og velsmagende, og jeg kunne godt lide, at der var forskellige muligheder i forhold til at matche mad og drikkevarer. Servicen var helt i top. Tjenerne var søde og servicemindede, og vi kom til at fjolle en del med vores ‘faste’ tjener. Det var nok tydeligt, at vi savnede at komme ud, og de savnede at have flere gæster.

Jeg ender på fem stjerner til Restaurant Radio.



2 thoughts on “Restaurant Radio”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *