September: Mere med majs
I denne måned vender jeg tilbage til en gammel kending – nemlig majs. Tilbage i september 2015 havde jeg benspændet majs og græskar, men denne gang får majs scenen for sig selv. Der er nemlig stadig mange spændende majsopskrifter, jeg ikke har prøvet kræfter med, og lige nu kan du få fingre i nogle virkelig saftige og lækre danske majskolber.
I linket til det gamle benspændsindlæg kan du finde en lille oversigt over nogle af de majsretter, jeg lavede de første år på bloggen, men herunder får du links til en håndfuld nyere opskrifter.
Som altid er du velkommen til at komme med forslag til majsretter, jeg skal prøve.
Kantarelmad med majs og ribs
Cremet majsstuvning
Libanesisk majssalat
Krydrede kogte krebs med majskolber
Chilaquiles med kylling og majs
Skægaben fik majsrisotto i Amsterdam, sammen med and – det synes jeg, du skal give et skud.
Ellers måske noget med popcorn med smag, majsvælling eller mexicansk majssalat.
– A
Majsrisotto havde jeg slet ikke tænkt på – god idé!
Og ja, jeg må helt klart huske popcorn i løbet af måneden.
Mexicansk majssalat er en af gemalens yndlingsretter, så det får vi ind imellem – opskrift kan ses her: https://piskeriset.dk/esquites-mexicansk-majssalat-samt-guacamole/
Uh, lækkert! Mexci mad er bare aaaaltid godt.
Jeg er 110% enig!