Græskarbåde med bacon
Jeg er godt i gang med mit vinterforret-benspænd, og i går lavede jeg denne supersimple servering, der bestod af græskarbåde med bacon. Jeg serverede en lille klat knoldsellerisalat til, men du kan også bruge en anden slags creme, hvis du har lyst – for eksempel en paprikakrydret hummus.
Græskarbåde med bacon
2 personer
4 græskarbåde (ca. en fjerdedel af et hokkaido græskar)
lidt rapsolie
4 skiver god bacon
2 spsk knoldsellerisalat
Vikl en skive bacon om hver af dine græskarstykker. Smør dem med en smule olie og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Servér dem sammen med en creme til.
Note: Kombinationen af græskar og bacon fungerer godt, da baconens salte smag sørger for, at græskarbåden ikke virker for sød.
Rigtig god idé – og den smukke farve på græskar er en fryd for øjet 🙂
Jeg kan heller ikke stå for de orange græskar 🙂