Frambuesas Colada – hindbærdrink
Jeg skal selvfølgelig nå at lave en blendet cocktail i løbet af mit blende-benspænd, så sidste weekend lavede jeg en Frambuesas Colada – dvs. en hindbærdrink i stil med ananasdrinken Piña Colada (som du i øvrigt kan finde en frozen udgave af her).
Jeg fandt nogle hjemmeplukkede hindbær i fryseren og lidt kokoscreme, som jeg stadig havde rester af fra Sex in the Snow Cocktail. Kokoscreme er en sød creme lavet på kokos (!) og er ikke det samme som kokosmælk. Det er ikke så mange supermarkeder, der har kokoscreme i deres faste sortiment, så det kan være, du skal forbi en asiatisk butik eller en butik, der fokuserer på alkohol og ingredienser til drinks.
Frambuesas Colada – hindbærdrink med kokoscreme
2 drinks
250 g frosne hindbær
2 spsk kokoscreme
8 cl vodka
6 cl hindbærlikør*
lidt vand
lidt sirup eller honning
2-3 spsk kokosmel
Hæld hindbær, kokoscreme, vodka og hindbærlikør i en blender. Lad det stå i 5-10 minutter, inden du blender det til en ensartet masse. Tilsæt lidt vand, så konsistensen bliver lidt tyndere, og din hindbærdrink er knapt så kraftig (medmindre du da gerne vil have den meget kraftig). Smør lidt sirup eller honning på kanten af to cocktailglas og dyp dem i kokosmel. Fordel din hindbærdrink i de to glas og drik den med det samme.
*har du ikke hindbærlikør, kan du alternativt erstatte lidt af hindbærlikøren med hindbærsaft og så bruge lidt mere vodka i stedet
Note: En dejlig hindbærdrink med masser af hindbærsmag og et ordentligt skud kokos. Frisk, sød og meget sommerlig smag. Lige noget man har brug for her i vintermørket.