Februar: Mad med dej
I februar kaster jeg mig over et benspænd, som flere læsere har foreslået gennem tiden – nemlig mad med dej (og ikke mad med dig, som jeg var ved at skrive flere gange… godt nok er jeg næsten alt-spisende, men jeg sætter grænsen ved kannibalisme!)
Mad med dej kan være mange ting – lige fra pizzaer, hotdogs og burgere til tærter og indbagte sager. En del af månedens retter vil også fungere fint til madpakker.
Har du ideer til retter, så skriv gerne en kommentar herunder 🙂
Spændende benspænd. Tror du vil synes de her fladbrød der er populære hernede vil være sjove at lave. http://detsmageraltidlidtaffugl.blogspot.co.il/2014/09/lahuch-yemenitiske-fladbrd.html Et tip er at panden SKAL være helt kold ved hvert brød. God weekend!
Tak for tippet! De ser spændende ud 🙂
Saltdej… Har jeg altid været meget fascineret af…
Det kunne også være interessant. Jeg legede lidt med det under mit salt & peber-benspænd: https://piskeriset.dk/saltbagt-selleri/
Empanadas, russiske piroqer (både søde og salte) og så måske en nyfortolkning af snobrødet
Tak for ideerne – de er straks noteret 🙂