September: I ovnen
September måneds benspænd bliver et ret fleksibelt et, for jeg har rimelig travlt i denne måned, så det skal ikke være alt for kompliceret. Og så tænkte jeg – hvorfor ikke bare tilberede al maden i ovnen? Gerne fadretter, der blot skal bages eller steges i ovnen, så man ikke skal rode med alt for mange køkkenredskaber.
Ovnretter er selvfølgelig mere og andet end det, for det kan naturligvis også dække over brød eller desserter. Så ja, dejligt fleksibelt benspænd! Meeen det kunne da godt være, at jeg skal smide lidt overraskelser ind undervejs, så har du et godt forslag til en ovnret, jeg skal prøve kræfter med, så smid gerne en kommentar herunder.
Pssst. Husk at du kan abonnere på mit nyhedsbrev, der kommer ca. hveranden uge!
Godt benspænd.
Jeg kunne godt tænke mig opskriften på retten på billedet, det ser virkelig lækkert ud
Mange tak!
Det kan jeg heldigvis godt hjælpe med – det finder du her: https://piskeriset.dk/bagte-aeg-med-spinat/
Uh, godt emne! “Alt i et fad”-mad rocks.
Jeg stemmer på: Butterfly chicken på rodfrugtefad, kotteletter i fad, moussaka, pulled pork, tortillia-lasange, fiskefad fx med citronskal, porre, fløde og perlebyg, og græsk farsbrød med urtekartofler i fad.
Yeah! Uh, mange gode forslag! Jeg får så mange barndomsminder ift koteletter i fad – det var en overgang min yndlingsret som barn 😀
(selvfølgelig udgaven med panering og smørsauce ;))
Jeg er meget spændt på, hvad du finder på – elsker selv retter, der ikke tager alt for lang tid at lave og med mange grøntsager 🙂
Forståeligt! Personligt kan jeg godt lide at smide et fad i ovnen, og så står det ellers og hygger sig der, mens man kan lave alt muligt andet 🙂