El Diablo – tequila-drink
Hvis man serverer mexicansk mad, så skal man da næsten have en tequila-drink til, ikke? IKKE? Jo, man skal. I går fejrede vi gemalens fødselsdag, og da fødselaren gerne ville have mexicansk mad, så ledte jeg efter inspiration til en drink, vi kunne starte med inden mad. Jeg faldt over en tequila-drink hos Saveur ved navn El Diablo. Så tror man jo straks, at det er en ondskabsfuld chilidrink, men det var det nu ikke. Der var til gengæld solbærlikør i, men jeg havde noget kirsebærlikør til overs fra julen, så jeg besluttede mig for at eksperimentere. Jeg udskiftede solbærlikøren med kirsebærlikør og brugte til gengæld lidt mere af den, så drinken både var frisk men også havde lidt sødme.
El Diablo – tequila-drink
1 drink
3 cl tequila
2 cl kirsebærlikør
1 cl friskpresset limesaft
6 cl ginger beer (jeg brugte den fra Naturfrisk)
isterninger
en skive lime
Rør tequila, kirsebærlikør og limesaft sammen. Hæld det i et glas sammen med ginger beer og put isterninger i sammen med en skive lime.
Note: Denne tequila-drink er både frisk og letsyrlig men har også noget sødme fra likøren. Hvis du foretrækker en mere syrlig udgave, skal du blot bruge lidt mindre kirsebærlikør.