Agurkehapser med ricotta og cashewnødder
Har du brug for en hurtig lille appetizer eller snack til en fest, så er denne agurkehapser din ven!
Denne appetizer meget enkel og kræver kun ganske få ingredienser, så du kan sagtens lave den lige inden, at gæsterne kommer. Den kan dog også sagtens tilberedes et par timer før.
OBS – agurkehapser fungerer i øvrigt fortrinligt sammen med gin & tonic!
Til 8 x agurkehapser skal du bruge:
1 lige agurk
3 spsk ricotta
3 spsk finthakkede cashewnødder
lidt citronsaft
salt og peber
rød syre eller lidt citronmelisse til at pynte
Skyl agurken og skære enderne af. Skær resten af agurken i otte lige store stykker og udhul den ene ende af hvert stykke, så der kommer en fordybning. Sæt agurkestykkerne på et lille fad. Rør ricotta og cashewnødder sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel ricottafyldet i agurkestykkerne og pynt hver agurkehapser med lidt rød syre eller anden krydderurt.
Note: Frisk, sprød og mild appetizer. En meget sommerlig servering.
Lyder skønt og enkelt. Dejligt du bruger ricotta, som efter min mening er et af de mest fantastiske produkter, der findes, da det kan bruges til så meget 🙂
Og det har du så evigt ret i! Jeg har – lidt apropos – lige købt en ricotta i dag, som jeg ikke har prøvet før, så jeg glæder mig til at smage den 🙂
Det ser godt ud og lækkert