Morgenmads-bao

Morgenmads-bao

Denne morgenmads-bao er selvfølgelig et eksperiment fra mit bao-benspænd. Jeg bruger ikke kun månedens benspænd til at blive klogere på et emne men også på at udfordre det og skabe nye koncepter. Og morgenmads-bao er ikke lige noget, jeg ellers er stødt på.

I denne version har jeg valgt at fylde bao-boller med cremet røræg, stegte tomater, lidt avokado samt stegt bacon. Sidstnævnte udelukker du selvfølgelig blot, hvis du ønsker en vegetarisk version. Du kan også overveje at putte lidt stegte løg eller grillede peberfrugter i din morgenmads-bao.

Til fire bao-boller brugte jeg følgende:

2 æg
lidt salt
smør til stegning
1 mellemstor tomat, skåret i skiver
40 g bacon, skåret i mindre stykker og stegt sprødt
lidt avokado

Pisk æggene sammen med lidt salt. Smelt smør på en pande ved medium til lav varme og hæld så æggemassen på panden. Sørg for at vende æggemassen næsten konstant, så den stivner men samtidig er blød. Når den er stivnet (men stadig er blød) hælder du den over i en skål. Smelt mere smør på panden og steg tomatskiverne i et par minutter på hver side.

Fyld dine bao-boller med røræg, grillet tomat, avokado og stegt bacon. Du kan eventuelt tilføje lidt chilisauce for at pifte dem yderligere op.

Note: Jeg synes, at det er en sjov og anderledes morgenmadsservering – noget, der kunne være skægt at servere til en brunch for venner eller familie.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *