Silberbauer Bistro

Silberbauer Bistro

Silberbauer Bistro har længe stået på min ’ønskeliste’ over restauranter, jeg gerne vil besøge, og for nogle uger siden kunne jeg heldigvis lokke en ven til at prøve stedet sammen med mig.

Restauranttypen er dog lidt udfordrende for en som mig, der elsker planlægning – menuen bliver nemlig ikke vist på hjemmesiden på forhånd! Nu er jeg ikke særlig kræsen, så det er ikke fordi, at jeg er bange for, at de bruger råvarer, jeg ikke kan lide. Meeen jeg elsker at kigge på menuen på forhånd, så jeg har en idé om, hvad jeg gerne vil have at spise.

Silberbauer Bistro har dog været så pædagogiske, at der både er et menukort ude foran restauranten samt på flere store tavler inde i selve restauranten, og vi fik god tid til at beslutte os. Og det var godt, for der var mange fristende retter på kortet. Vi endte dog med at vælge en række forskellige mindre serveringer, vi kunne dele – og så naturligvis et godt glas rødvin til.

Vi lagde ud med lidt olie og flutes, som skulle spises forsigtigt, da brødets overflade var meget hård og sprød!

silberbauer bistro, silberbauer restaurant, nørrebro bistro, bistro på Nørrebro, restaurant på Nørrebro, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Samtidig kom der også grillede blåmuslinger med mayo på bordet. En lækker lille hapser, som var let at dele.

Vi fik også en spændende sashimi der var kombineret med vindruer. Ikke lige en kombination, jeg har fået før, men det fungerede overraskende fint sammen.

silberbauer bistro, silberbauer restaurant, nørrebro bistro, bistro på Nørrebro, restaurant på Nørrebro, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Brødet spiste vi blandt andet sammen med en dådyrsterrine, der blev serveret sammen med sennep, syltetøj og syltede agurker. Selve terrinen havde en ret mild smag, så det var godt med tilbehør, der kunne supplere og styrke smagen.

Der var mulighed for at vælge en grøn salat med sennepsvinaigrette som tilbehør til hovedretterne. Vi spurgte dog, om vi kunne bestille den og kombinere med forretterne, som vi bestilte, og det var ikke noget problem. Og her var portionen ret stor, så der får man virkelig noget for pengene.

silberbauer bistro, silberbauer restaurant, nørrebro bistro, bistro på Nørrebro, restaurant på Nørrebro, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Aftenens højdepunkt var nok den saftige kantarelmad, som vi begge fik et eksemplar af – så her var ikke noget med at dele! Her var svampene tilberedt i fløde og krydderier, inden de var lagt på et stykke ristet hvidt brød. Den var vi begge ganske tilfredse med – min ven endda så meget, at hun straks overvejede, hvornår hun selv skulle lave en tilsvarende mad derhjemme.

Nu var det ikke ligefrem fordi, at vi var meget sultne … men da jeg så, at de havde citrontærte på menukortet, så kunne jeg alligevel ikke dy mig! En meget simpel servering, der var lige så tilpas sur, som den skal være.

Betjeningen var meget hjælpsom og venlig, og man følte, at hos Silberbauers Bistro prioriterer man god og hyggelig stemning. Vi fik et par ganske fortrinlige glas rødvin. Maden var velsmagende, men jeg var ikke så stor fan af det hårde brød, og jeg savnede mere smag i terrinen. Vi valgte som sagt at kombinere en række mindre retter (snacks og forretter) for at prøve så meget som muligt, men prisen var i den høje ende (kantarelmad, sashimi og terrin lå på 165-175 kr stykket). Brødet kostede 25 kr, mens salaten kostede 55 kr. Hovedretterne, som vi ikke prøvede, kostede mellem 185 og 325 kr.

Jeg ender på fire stjerner med pil op til Silberbauers Bistro.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *