Juni: Asparges og rabarber
Så er det tid til at afsløre månedens benspænd… og det er… rabarber og asparges! Yes, i denne måned skal jeg lege med to af årstidens hotteste råvarer. Det er nu, du kan få lækre, sprøde danske asparges samt friske saftige rabarber, og det skal jeg selvfølgelig udnytte.
Jeg er selv lidt spændt på, hvad jeg skal lave med de to råvarer, for det er trods alt ingredienser, jeg ofte bruger i forårs-/sommermaden. For et stykke tid siden skrev jeg endda et indlæg med en oversigt over de opskrifter med rabarber, jeg holder mest af, og asparges har jeg også brugt i en del retter efterhånden.
Men lad os nu se – mon ikke jeg kan finde på nogle nye kombinationer? Smid endelig en kommentar herunder, hvis du har et forslag til, hvad jeg skal prøve 🙂
Hej
Dejligt med et rigtigt sommertema. Jeg lavede en gang rababer kompot til kylling i går, hvor vi også fik aspages til. I dag var der så til et glas rababersaft.
Kylling og rabarber er også en overraskende god kombination. Jeg prøvede at kombinere lam og rabarber i går, og det fungerer også ganske glimrende 🙂
God idé – det lyder meget spændende! Jeg elsker både rabarber og asparges 🙂
Jeg har det på samme måde, så jeg glæder mig til de kommende uger 🙂