Get Spirits i Roskilde

Get Spirits i Roskilde

Jeg har skrevet en række indlæg om danske vingårde her i 2022, men jeg har også lyst til at nævne det lille lokale destilleri, Get Spirits, der ligger i Roskilde (og nej, de har ikke sponsoreret dette indlæg :)). Her har jeg nemlig været forbi flere gange – første gang til en rom- og ginsmagning sidste år. Ikke alene lød konceptet hyggeligt, men jeg tænkte, at det også var en fremragende måde at få smagt en række af deres produkter, inden jeg besluttede mig for, om jeg skulle købe noget.

Get Spirits startede tilbage i 2016, og destilleriet producerer i dag en række forskellige rom og gin, men har ind imellem også andre produkter såsom snaps. De destillerer gerne for andre, hvilket Tusen Vin blandt andet har benyttet sig af.

Når du deltager i en smagning, får du samtidig et yderst underholdende foredrag af de veloplagte ejere, som fortæller råt for usødet om alle de udfordringer, der er ved at starte et destilleri op i Danmark. Det er virkelig interessant at høre om, og det er selvfølgelig også spændende at se hele produktionsområdet.

Selve smagningen var bygget op, så man både smagte en række af produkterne rent samt kunne få nogle små drinks lavet på Get Spirits’ ginner. Og især det sidste var godt tænkt, for det gav os deltagere nogle ideer til, hvad de enkelte ginner kunne kombineres med. Min favorit den aften var dog en fyldig rom til trods for, at det normalt ikke er noget, jeg vil drikke rent. Men denne her var så lækker, at den sagtens kan nydes på linje med en god årgangs-whisky eller cognac.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *