Gastronomiske nytårsforsætter
Jeg har besluttet mig for at have nogle gastronomiske nytårsforsætter i år. Nytårsforsætter kan nemlig sagtens være inspirerende og behøver ikke at være nogle, der føles som sure pligter. Det er i hvert fald sådan, jeg ofte bruger dem.
Jeg fortsætter naturligvis mine benspænd, og da de er en fast del af bloggen, så er de ikke nytårsforsætter i sig selv.
Indtil videre har jeg følgende mål
Besøg mindst tre (danske) vingårde
Vi har et vennepar, der startede vingård for snart to år siden. Det har givet os et indblik i en spændende verden, der virkelig udvikler sig i disse år. I løbet af de seneste år har vi været forbi nogle danske vingårde, og det vil jeg gerne fortsætte med, så i 2022 har jeg tænkt mig at besøge mindst tre vingårde, vi ikke har været forbi før. Og mon ikke det kan føre til en lille serie her på bloggen.
Bliv klogere på mousserende vin
Jeg indrømmer blankt, at mousserende vin ikke siger mig frygtelig meget. Det kan være glimrende (og en sjælden gang godt), men det har aldrig rigtig interesseret mig på samme måde som rødvin og hvidvin. Det skal jeg gøre noget ved! Det vil være helt oplagt at tage til en smagning med mousserende vine eller måske på Champagne Festival.
Et tredje forsæt?
Jeg pønser på, om jeg skal have et tredje nytårsforsæt, der er mere madrelateret, så det hele går op i drikkevarer. Men er lidt usikker på, hvad det i så fald skal være. Du er velkommen til at smide en kommentar, hvis du har en god idé.
Rigtig godt nytår!
Har du prøvet rød Lambrusco? Det er i en klasse for sig! De bliver ikke eksporteret ret meget af det, så det kan være lidt sværere at opdrive, men det er besværet værd!
Ja, men det er længe siden! Alt for længe faktisk 😀
*spise mere brunch 😂😆
… altså, det skal helst være MULIGE mål 😀 😀
Den er lidt på kanten, men spis noget du hidtil har undgået eller lær at spise noget du hidtil ikke har brudt dig om.
Den første er måske svær, da du virker som en person, der ikke har madforbier, men ellers kunne det være alt fra gammel ost til indmad (inkl. hjerne) til..
Den anden ville for mig fx være melon, kartofler (ja, jeg har aldrig brudt mig om dem), til fedtkanten på kød
Det er et rigtig godt forslag. Jeg har før tænkt på det, men var bange for, om det var for kedeligt for andre at følge. Altså det ville jo mest være det, jeg var kræsen omkring 🙂
Men bestemt værd at overveje.