November: Vegetarisk smørrebrød
I denne måned laver jeg vegetarisk smørrebrød! Jeg synes, at det er en meget god ‘opvarmning’ til den store julefrokost-måned, for det kunne jo være, at der er nogen, der gerne vil have alternativer til de meget fiske- og svinekødsprægede buffeter.
Det var faktisk gemalen, der kom med forslaget, da jeg sad og grublede over, hvad månedens benspænd skulle være. Og det er lidt af en udfordring, for virkelig meget smørrebrød er baseret på kød og fisk – men det gør det jo blot endnu mere spændende at finde på noget, der passer til benspændet.
Jeg har i øvrigt haft smørrebrød som benspænd før – men dengang behøvede det ikke at være vegetarisk.
Så mon ikke der kommer en vegetarpostej på et tidspunkt i denne måned … og en efterårs-/vinterudgave af en kartoffelmad. Og nok også noget med en funky æggemad.
Indtil da kan jeg blandt andet anbefale kartoffelkäse, bønnepostej og krydret kartoffelpuré.
Dét glæder jeg mig til at følge og se hvad du finder på.
Hilsen en læser gennem mange år ,..
Mange tak!
Jeg har allerede eksperimenteret en del denne weekend, så der kommer flere forskellige madder i næste uge 🙂
forslag:Grønkålstatar med rå æggeblomme.
Genial idé! Og meget passende nu hvor det er sæson for grønkål 🙂
Tak!