Vil du have Piskerisets nyhedsbrev?

piskeris, piskeriset på eventyr

Jeg er flere gange blevet opfordret til at lave et nyhedsbrev, og nu har jeg besluttet mig for at gøre det! Nyhedsbrevet vil indeholde links til de seneste blogindlæg, links til tidligere indlæg, der passer til årstiden samt lidt forskellige overraskelser. Jeg regner med, at det udkommer 2-4 gange om måneden, så du skal ikke være bange for at blive spammet.

Hvis du vil modtage nyhedsbrevet, så kan du tilmelde dig via nyhedsbrev-siden. Derefter modtager du en bekræftelsesmail, hvor du skal klikke på godkendelseslinket.9 thoughts on “Vil du have Piskerisets nyhedsbrev?”

    • Ah! Det er i selve titelområdet af bloggen, at søgefeltet er. Lige ved siden af blogindlægget – til højre – er tilmeldingen til nyhedsbrevet. Jeg håber på at finde et lidt mere iøjenfaldende design, så boksen er mere synlig 🙂

      • Det må være mig, der er blind, men jeg kan simpelthen ikke finde det (nu mangler jeg emojien der river sig i hårdet). Jeg ser via iPad, så det er måske problemet?

        • Hov, det kan faktisk godt være, at Apple smider den længere ned på siden. Der er en menubar i højre side, hvor man også kan se kategorier, blogroll og arkiv, hvor tilmeldingsboksen er allerøverst. Prøv at scrolle ned – hvis den fortsat ikke dukker op, så skriv meget gerne igen. Jeg må lige finde en løsning, der egner sig til iPads… tak for at gøre mig opmærksom på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *