muffin, Lyserød Lørdag, Støt BrysterneEr du i Nordjylland i den kommende weekend, vil jeg anbefale dig at tage forbi Nytorv i Aalborg lørdag den 5. oktober, hvor der er en spændende Støt Brysterne-event. Her vil en flok madbloggere sælge hjemmebagte cupcakes og give pengene videre til Kræftens Bekæmpelse. Boden har åben i tidsrummet 10.00-15.00 (eller før, hvis salget går strygende).

Det er MissMuffin, CookieCrumble, Coco & Co, Mad med hjertet og the forbitten word, der står bag eventen, og jeg er ret sikker på, at de tøser nok skal få fremtryllet nogle dejlige kager.

grisetæer, svinekød, simremad, grisotto, grønne linser. løgEr du i hovedstadsområdet, så tag forbi Rådhuspladsen fredag den 4. oktober, hvor der afholdes en kæmpe Stop Spild af Mad-event. I tidsrummet 14.00-18.00 uddeler organisationen gratis overskudsmad, ligesom der vil være taler, der fokuserer på madspild og reduktion af dette. Læs mere om eventen på sammenmodmadspild.dk

Bondens Marked, Gisselfeld, madmarked, delikatesser, lokale varer, gourmet, fødevaremarkedEr du på Sjælland – nærmere bestemt Midt- eller Sydsjælland, så smut forbi Bondens Marked, der afholdes på Gisselfeld Kloster den 5. og 6. oktober i tidsrummet 10.00-16.00. Jeg var til efterårsmarkedet for et par år siden og sommermarkedet i år, og det er et rigtig hyggeligt marked med masser af gode og spændende råvarer – produceret af små, lokale bondemænd m.m. Kom tidligt til markedet, for det er – med rette – meget populært, så der kan godt blive lidt trangt midt på dagen.