Tip til et godt lommekamera?

Mit nuværende lommekamera – et Sony Cyber-shot – har fulgt mig trofast gennem hele blogtiden, men nu viser det sygdomstegn. Det er først og fremmest on/off-knappen, der driller, og da den jo er ret essentiel, så er jeg begyndt at kigge efter alternativer.

Det skal først og fremmest være et lille og hurtigt kamera, for vi har et andet og større, som vi bruger ved særlige lejligheder (og som jeg muligvis burde bruge noget oftere, men jeg har bare været ret tilfreds med det lille).

Kan du anbefale et lommekamera? Det skal – ikke overraskende – være rimelig godt til nærbilleder, da jeg først og fremmest skal bruge det til at fotografere mine madeksperimenter, og så må det også meget gerne kunne tage gode billeder i dunkel belysning (der halter det til gengæld med mit nuværende kamera, hvilket er ret irriterende, når jeg vil vise billeder fra vores restaurantbesøg).

Og mens I grubler, kan I nyde billederne, jeg har taget på det seneste. Jeg kan normalt ikke fordrage lyserød, men lige ved bonderoser, pæoner og roser er jeg ret tilgivende 😉34 thoughts on “Tip til et godt lommekamera?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *