The Red Box

The Red Box, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDa jeg kiggede på restauranter i forbindelse med Dining Week i sidste måned, faldt jeg over The Red Box, som lød ret spændende. The Red Box blev beskrevet som en fusion mellem det asiatiske og det franske køkken, og det kan unægtelig give nogle interessante resultater! Jeg kendte ikke noget til restauranten inden, og det var heller ikke muligt at få bord under Dining Week, men jeg besluttede mig for, at den skulle jeg besøge en dag, så det gjorde vi for nylig.

The Red Box, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnMens vi ventede på forretten, fik vi hver sådan en lille servering – restaurantens fortolkning af forårsruller, som viste sig at være små, sprøde sager fyldt med svinekød. Milde og gode.

The Red Box, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København Til forret havde jeg valgt ‘Fem små kinesere’, som dækkede over fem små hapsere. Her var en lille knivmusling serveret med friske urter, en mini-rejetoast med sursødsauce og friterede gulerødder, en friteret blækspruttering på tomatsalat, en stegt kongereje samt en kammusling med rejecreme oven på og serveret med citrussauce. Meget forskellige men lækre og spændende hapsere og lige noget for gemalen og jeg. Det var netop denne legesyge og eksperimenterende stil, som jeg håbede på at finde på denne restaurant, så det var dejligt at opleve, at de turde lave sådan en servering. Godt valg!

The Red Box, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHovedretten blev for mit vedkommende grillet lammekrone med citrus/hoisinsauce, pommes mousseline, friterede løgringe og bagte rodfrugter. Det var en ret tung ret – ikke mindst på grund af den meget kraftige sauce – og det var faktisk lidt synd at servere lam på denne måde, for den kraftige sauce overdøvede den fine smag af lam. Det ville have klædt retten, at saucen havde været en anelse mildere – eller at der var brugt en anden slags kød (for eksempel oksekød). Samtidig ville lidt ekstra friske krydderurter på toppen ikke have gjort noget.

The Red Box, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København Køkkenet kom dog stærkt tilbage på desserten, som bestod af et lille stykke æbletærte, en kugle brombæris samt striber af chokolademousse. Jeg er ikke så stor fan af den slags dessertanretninger, men det er gemalen, så han var ret begejstret, og jeg må da indrømme, at de var sluppet ganske godt fra denne her. Både anretningen og sammensætningen var utraditionel, og så smagte det ganske enkelt aldeles glimrende.

Prisen for tre retter på The Red Box er 295 kr, og til den pris får du et godt måltid mad med sjove og anderledes fortolkninger. Vi ender på fire stjerner med en stor pil op, hvor det primært er den meget tunge krydring i hovedretten, der trækker ned. Det er et sted, jeg gerne kommer igen.



4 thoughts on “The Red Box”

    • Ja, jeg kunne også godt lide, at der blev eksperimenteret – det var en af grundene til, at vi valgte spisestedet i første omgang, og det levede de heldigvis også op til 🙂

    • Ja ikke? Det er dejligt, når restauranter tør at kaste sig ud i nye retter og spændende fortolkninger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.