The Bronx

Da jeg skulle vælge benspænd for denne måned, overvejede jeg kort, om jeg skulle vælge ‘spise ude’ som tema, for der kommer en del restaurant-anmeldelser i denne måned. Heldigvis er ingen af dem særlig dyre, hvilket så også er grunden til, at vi kommer af sted en del gange.

Men da jeg besøgte The Bronx for nylig, var det nu i selskab af Bedstevennen, som jeg havde inviteret på det nye burgersted på Nørrebro. The Bronx har ret prisbevidste burgere – der er ti forskellige slags, der alle kan købes for 79 kr stykket (inkl. tilbehør og dressing), og det er jo en noget anden pris end de vanvittige priser på caféburgere, som efterhånden er normen. Jeg kan ikke helt se, hvorfor man skal bløde 120 – 140 kr for en burger. Spisestedet har tilmed et godt tilbud frem til den 29. februar – hvis du tilmelder dig stedets nyhedsbrev, kan du købe din første burger til halv pris! Det benyttede vi os selvfølgelig af.

Der var flere fristende udgaver på menukortet, og jeg endte med at vælge en El Diablo med hakket oksekødsbøf med cayennepeber, cheddar, bacon, jalapeños og chilimayo. Burgerbollen var ikke hjemmebagt, men det forventede jeg nu heller ikke til den pris, og heldigvis var det ikke den sædvanlige papudgave med sesamfrø på – denne her var en anelse mere spændende. Jeg valgte små ristede kartofler samt krydderurtemayo til, og så drak jeg danskvand. Der var i øvrigt refill på ikke-alkoholiske drikkevarer, men det fik jeg ikke benyttet mig af.

Burgeren var glimrende. Den var tilpas stærk til mig, men er du til meget stærke madretter, så vil du muligvis mene, at den godt måtte få lidt flere jalapeños. Jeg savnede lidt flere krydderier i selve oksekødsbøffen – den var lidt tam – men ellers smagte burgeren udmærket og havde både lidt grønt og lidt ‘snask’ (i dette tilfælde chilimayo), som burgere nu skal have.

Tilbehøret var jeg til gengæld ikke så imponeret af. De ristede kartofler var sådan set ok, men jeg havde egentlig håbet, at de var sprøde. I stedet fik vi små kartofler vendt i olie. Krydderurtemayoen var ret kedelig, så den kan jeg ikke anbefale.

Stedet er ret stort, men det var nu ret velbesøgt den dag, vi var der. Om det skyldes almen nysgerrighed, de gode priser eller at Nørrebro har savnet sådan et sted skal jeg ikke kunne sige, men det lod til, at folk hyggede sig og også kom der for blot at drikke en enkelt genstand og sludre lidt sammen.

Vi fik en god betjening, hvor det dog var tydeligt, at stedet stadig er nyt. Der mangler lidt rutine i betjeningen, men personalet var søde og smilende. Jeg havde ellers læst flere anmeldelser inden, hvor servicen blev kritiseret, men vi havde ikke noget at udsætte. Jeg havde godt nok reserveret bord, hvor jeg havde bedt om et, der stod tæt på pejsen, men da vi ankom, havde de ikke tændt op. Til gengæld havde de så stillet en varmeovn hen ved vores bord, og så var de tilgivet af mig. Med de kuldegrader, vi har haft på det seneste, havde jeg brug for al den varme, jeg kunne suge til mig!

Det er helt sikkert et sted, jeg gerne vender tilbage til igen. Burgerne er ganske glimrende og i særdeleshed til prisen, og så er der en afslappet stemning, som jeg godt kan lide.

10 thoughts on “The Bronx

 1. Det lyder spændende – der må jeg have Monsieur med ind! I går travede jeg rundt på Nørrebro og nød, at bydelen er blevet hip i de senere år. Der er utrolig meget at se på.

  • Der er rigtig mange spændende butikker og spisesteder i den bydel – jeg skal helt sikkert udforske området mere ved lejlighed, for der er meget at se på 🙂

 2. Tak 🙂 jeg håber også at jeg snart bliver rask ..
  Ja det er lidt sjovt det med sommerhuset, men det er også et lækkert område.
  Er du tit der oppe?

  • Nej, det er første gang – vi var deroppe med et vennepar. Det er dem, der kunne låne sommerhuset gennem familien 🙂

 3. MMMMMM
  Måske man skulle lægge vejen forbi? Det virker billigere og en anelse hurtigere end en burger i the Bronx:)
  Noget andet er, kære Piskeris, jeg kommer sådan til at tænke på brødrene Prices hjemmeside med din baggrund. Blev du eller de inspireret?

  kh

  • Hehehe! Jeg er faktisk overrasket over, at ingen før har kommenteret den, eftersom Bdr. Price blev mistænkt for at have plagieret logoet fra engelske The People’s Kitchen. Det pudsige er så, at sidstnævnte sted må have købt deres grafik fra samme hjemmeside, som jeg købte min, for deres logo ligner utrolig meget det billede, jeg købte fra en grafikhjemmeside sidste sommer, så jeg kunne bruge på bloggen 🙂

   Så i forhold til Bdr. Price var jeg først 😉

   • Nåh for sørensen! Tænk jeg vidste slet ikke, det havde været et issue. Så har du lige været forløberen for ‘madmoden’? Godt spottet! Men man kan da godt forstå dem, at de måtte gå samme vej. Det ser jo så fedt ud!
    Vi synes jo, din hjemmeside er så flot:)

    • Jeg tror, TPK var først med at bruge grafikken, men da jeg ikke kendte til dem, før jeg læste om kritikken af Bdr. Price, så skal jeg ikke kunne sige, hvor længe de har brugt den. Og er deres magen til min, jamen så viser det kun, at de har købt grafikken samme sted som jeg (hvilket jeg synes er ret sjovt :-)).

     Årh, tusind tak! ♥ ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *