The a la Menthé

the a la menthe, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Da jeg mødtes med en af mine venner for nylig, havde jeg lokket hende med på The a la Menthé, der ligger tæt på Ørstedsparken i København. Det er en lille marrokansk café, som serverer samoas, kefta, salater og lidt forskelligt tilbehør – kort sagt et fint eksotisk afbræk i den danske vintermad.

Jeg prøvede en alkoholfri øl, som var udmærket. En mild og læskende smag som vil gøre sig særdeles godt til en varm sommerdag (men som også fungerede fint en kold januaraften).

Stedets samosas kom med forskelligt fyld. Jeg valgte en med hakket oksekød, og så fik jeg rødbedesalat, kikærtesalat, cous cous samt tzatziki til. Det smagte glimrende, og jeg kunne godt lide, at der primært var brugt vintergrøntsager og kikærter.

Servicen var rigtig god – smilende og venlig, og vi følte os meget velkomne hos The a la Menthe. Kort sagt – et rigtig hyggeligt sted.

Jeg kunne godt savne et lidt større udvalg mht. maden, men det, vi fik, var som sagt ganske fint og matchede prisniveauet.

Jeg ender på fire stjerner til The a la Menthe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *