Tandoori Masala

Tandoori Masala, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnLige før jul spiste jeg sammen med Vegetarvennen. Vi havde egentlig udset os et bestemt spisested, men det viste sig at have mandagslukket, så vi endte på Tandoori Masala på Nørrebrogade.

Det indiske køkken byder på mange gode vegetarretter, og det lod også til, at det var let for Vegetarvennen at finde frem til noget, hun havde lyst til hos Tandoori Masala. Som så ofte før når jeg har været på indiske restauranter, syntes jeg, at det var ret svært at vælge, men jeg endte med en forret, en hovedret samt en sød lassi, som jeg kunne nyde til maden.

Til forret valgte jeg paneer pakoras, som er hjemmelavet krydret hytteost, der er dyppet i kikærtedej og derefter friturestegt. De blev serveret sammen med salat og krydret mynte-yoghurt. En udmærket ret, hvor salaten desværre var ret standard, men hvor den stegte hytteost havde en fin konsistens og smag.

Tandoori Masala, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnTil hovedret valgte jeg en ret med lammekød og pistacier, og den var meget mild og behagelig. Vi fik desuden ris til, og så bestilte vi naanbrød og paratha – et grahamsbrød bagt med en solid portion indisk smør. Sidstnævnte blev lidt overvældende, og jeg tror bare, jeg holder mig til naanbrød en anden gang. Der måtte gerne have været lidt flere nuancer i smagen – det var lidt for mildt og venligt, lidt for mainstream og ufarligt. Det smagte fint, men jeg savnede lidt mere friskhed og lidt mere end bare en standardvare.

Oplevelsen på Tandoori Masala ligger et sted mellem tre og fire stjerner. Det er udmærket hverdagsmad, og jeg kan forestille mig, at det kunne være rigtig hyggeligt at være der flere sammen og så bestille en god håndfuld hovedretter, som man kunne dele på kryds og tværs. Jeg syntes dog, at oplevelsen hos Kashmir tidligere på måneden havde lidt mere charme, lokalerne var lidt mere hyggelig, og betjeningen var lidt mere nærværende. Derfor ender Tandoori Masala denne gang på tre stjerner.

10 thoughts on “Tandoori Masala

  1. Har du været på Al-Diwan?
    Vi har været der en gang, men kan ikke sammenligne den med nogle af disse 2.
    En spøjs ting, var at hver gang de tændte et levende lys, gik de op og skruede ned for det elektriske 😉

    • Nej, men jeg har læst flere anbefalinger af stedet og overvejer det kraftigt! Det lader til, at du kan anbefale det?

      • Har desværre ikke den store erfaring endnu i indiske steder selvom jeg er vild med det :\

        Desserten var en skuffelse ud over alle grænser, men ellers smagte det godt og de var søde – meget ‘flirtende’ ved flere tøseborde.

        • Har på fornemmelsen, at desserter generelt ikke er videre interessante den slags steder, da det ikke er deres speciale, men det kan da være, jeg skal prøve stedet 🙂

  2. Jeg elsker indisk mad og vil nok vælge Kashmir, når du nu fortæller, det er en lidt bedre oplevelse. Der findes så mange skønne etniske restauranter 🙂

    • Min yndlingsindiske er stadig Indian Taj tæt på Palads, men jeg har en fiks idé om, at der findes endnu bedre indiske restauranter i Kbh, så jeg modtager gerne forslag på gode indiske restauranter 🙂

  3. Pingback: Grødbar | Piskeriset på eventyr

  4. Pingback: Royal Indian Restaurant | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *