Sushilovers

Sushilovers, restaurant, restauranter i KøbenhavnI dag udnyttede jeg muligheden for at smutte tidligere og mødtes derfor med Bedstevennen for at spise frokost. Da vi begge er ret glade for sushi, så var det ret oplagt at finde et bord hos Sushilovers. Vi bestilte begge en frokostmenu, som overraskede positivt på flere fronter. Nigiri-stykkerne var store og laksen tilpas saftig og ‘fed’ i smagen. Ura maki-stykkerne var dejlig friske i smagen – jeg er dog ikke så god til surimi, så jeg koncentrerede mig mest om lakse-stykkerne.

Sushilovers gav et positivt førstehåndsindtryk, som jeg håber at få mulighed for at efterprøve en anden god gang, hvor jeg i så fald vil dykke mere ned i menukortets kringelkroge.

Vi havde begge gemt lidt appetit, så vi også kunne snuppe et par kugler is hos Is à Bella. Her har jeg før nydt en is, og denne gang valgte jeg deres lakridsis samt en chokoladeis lavet på rismælk. Jeg har mødt flere, som holder meget af Paradis’ lakridsis, men den har aldrig sagt mig noget. Til gengæld var jeg helt solgt, da jeg smagte lakridsisen hos Is à Bella – hold op hvor var den god! Den har en mere intens smag, hvilket er lige mig. Chokolade-rismælksisen var ret interessant. Den var mere kompakt og mørk smag, og det er en is, der bør spises sammen med en anden is, da den ellers bliver for voldsom. Meget mættende smagsmæssigt – og lige i overkanten. Men det er rigtig positivt, at de også har is, der tager hensyn til mælkeallergikere, og generelt forsøger de at have is på lager, som mælkeallergikere, veganere og diabetikere kan spise. God stil.

Jeg shoppede ikke madvarer, nu jeg var i Torvehallerne, men det skyldes først og fremmest, at jeg skal til Bondens Marked i Kødbyen på lørdag. Bondens Marked afholdes hvert år ved Gisselfeld Kloster, men i løbet af sommeren kommer markedet flere gange til København. Jeg var til markedet ved Gisselfeld sidste år, og det var så spændende, at jeg ikke kan holde mig væk, når det kommer til København. Her er en oplagt chance for at stifte bekendtskab med en masse små producenter og købe gode og anderledes produkter, som du ikke finder i supermarkederne til hverdag.

7 thoughts on “Sushilovers

  1. Den bedste lakridsis prinsessen har smagt til dato er hos Siciliansk Is på Skydebanegade, som laver deres lakridsis på Bülow lakrids. Lex!
    Tak for link til Bondens Marked. Har skrevet datoerne i kalenderen!

    • Dem har jeg desværre ikke været forbi, men det lyder som en anbefaling – jeg skriver det straks bag øret 🙂

  2. Lakridsis og chokoladeis lavet på rismælk lyder rigtig spændende! Vi har fået et bondens marked her ved Dyssekilde – det er så dejligt at have tæt ved, hvor man bor.
    Rigtig god weekend, Piskeris!

  3. Pingback: Kulinarisk Sydfyn | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *