Spidskålssalat med rejer og rygeost

spidskålssalat, kålsalat, salat, skaldyr, spidskål, rejer, rygeost, creme fraiche, pasta, citronerEt hurtigt indlæg om aftensmaden i går. Jeg har et par bageprojekter i gang i køkkenet, som jeg forhåbentlig når at skrive om en af de næste dage. Jeg skylder også et indlæg om et arrangement, jeg var til i sidste uge… gad vide, om jeg når det i morgen…

Spidskålssalat med rejer og rygeost
2 personer

½ spidskål
200 g store rejer
175 g rygeost
2½ dl creme fraiche
kogt pasta (et par hundrede gram tror jeg)
saften fra en citron
lidt salt og peber

Salaten snittes meget fint og krammes godt med hænderne, så det bliver mere smidigt. Den blandes grundigt med de andre ingredienser og smages til.

Note: Let og ret hurtig aftensmad – og en fin måde at variere kosten på.6 thoughts on “Spidskålssalat med rejer og rygeost”

 • Hmmm synes godt nok at I mad… bloggere kaster omkring Jer med rygeost……….

  Har ikke smagt det siden jeg var barn… Husker det som noget lidt.. små grynet … menget røget i smagen og så med kommen drysset oven på… Og at det var… ad hihihihi

  Har faktisk ikke smagt det siden… hihihihi

  Men det der lyder altså ret godt….

  Hyggehygge
  Marianne

 • Det ser rigtig lækkert ud. Jeg har ikke fået prøvet rygeosten endnu, men på et tidspunkt skal det ske. Det er vidst en ret jeg skal lave en dag min datter ikke spiser hjemme. Rygeost og rejer på en gang, det er vidst for meget.

 • Hej Anne!
  Det er også først for et par måneder siden, at jeg smagte rygeost. Jeg har altid troet, at den smagte helt anderledes, og så tror jeg også, at jeg har ofte har set den med kommen, da jeg var yngre, og kommen kan jeg ikke fordrage.

  Hehe, ja hvis hun er skeptisk over for begge dele, så bliver det nok ikke bedre, når de kombineres 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.