Det er godt nok pivkoldt udenfor stadigvæk, men det er ved at være tid til at tænke over, hvad der skal plantes og sås i haven, så for et par dage siden fik jeg bestilt frø via fuglebjerggaard.dk. Jeg købte nogle frøposer sidste år og var godt tilfreds med resultatet, så jeg måtte selvfølgelig også kigge efter nye spændende ting. Jeg har blandt andet købt ramsløg, som jeg for alvor faldt for sidste forår, og det vil jo være rart at have det lige ved hånden i stedet for at skulle til skoven for at lede efter det.

Igen i år har jeg også fundet en række spiselige blomster, der skal sås, noget koriander (igen noget, jeg tit har svært ved at finde i butikkerne) og en tomatart, der kan sås i potte. Der var ellers mange ting i netbutikken, jeg gerne havde købt, hvis vi havde haft drivhus, men – det har vi ikke, som I nok havde regnet ud, og jeg tror også, vi har nok små planteprojekter for i år.

Hvad har du planer om at så eller plante i din have/potter/altankasse?