Skal du på skaldyrsfestival?

SPONSORERET INDLÆG

skaldyrsfestival13

Første weekend i juni måned er der skaldyrsfestival på Mors. Jeg besøgte arrangementet i 2012, og i år har jeg atter været så heldig at blive inviteret.

Skaldyrsfestivalen foregår ved havnen i Nykøbing Mors den 3. 5. juni i år. Du kan se programmet på arrangørernes hjemmeside, hvor der er en lang række events og aktiviteter i løbet af de tre dage. Personligt ser jeg frem til lørdagen, der er tæt pakket med en masse interessante ting.

Jeg regner med at pippe om arrangementet i løbet af lørdagen via min Twitterprofil, @Piskeriset, og så kommer der selvfølgelig også en reportage derfra ugen efter.

2 thoughts on “Skal du på skaldyrsfestival?

    • Det lyder også skønt. Det er dejligt med de mange madmarkeder og madfestivaler i Danmark 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *