Restaurant Flammen

Restaurant Flammen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeRestaurant Flammen åbnede i Roskilde i december 2014 og tidligere på ugen besøgte gemalen og jeg stedet, inden vi skulle i biffen for at se The Imitation Game (som i øvrigt kan anbefales).

Restaurant Flammen er del af en restaurantkæde, som i forvejen har syv restauranter i Jylland og en enkelt på Fyn. Den nyeste filial i Roskilde er den første her på Sjælland.

Stedet byder på en stor grillbuffet – inkl. salatbar og andet tilbehør – til 199 kr, så der er god mulighed for at spise sig mæt. Jeg er normalt ikke så meget til buffet-restauranter, men det er en let løsning, når man skal i biografen og derfor ikke har så meget tid til at sidde og vente på, at køkkenet tilbereder, anretter og serverer maden.

Restaurant Flammen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeRestaurant Flammen fremhæver blandt andet, at de har en salatbar med over 50 forskellige varianter, og det var da også et ganske bredt udvalg af grøntsager, nødder og dressinger, man kunne kombinere. Jeg var positivt overrasket over udvalget, for det var bredere, end jeg havde ventet. For eksempel var der forskellige syltede svampe. Jeg savnede dog et skilt ved de enkelte dressinger, for det var stort set umuligt at gætte sig til, hvad de enkelte bøtter indeholdt.

Restaurant Flammen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeDer var også et ok udvalg af kartoffeltilbehør, hvor jeg valgte nogle krydrede kartofler, nogle pommes frites samt nogle rodfrugts-pommes frites. En skefuld bearnaise blev det også til, inden turen gik hen til kødkøen… og den var lang på dette tidspunkt! Her savnede jeg igen et skilt, der fortalte, hvad grillen kunne byde på denne aften. Det betød, at serveringspersonalet skulle fortælle hver enkel person, hvad der lå på grillen, og derfor tog det også en rum tid, når folk skulle beslutte sig for, hvad de ville have af kød. Her kunne et skilt, der beskrev dagens udvalg, godt speede tingene lidt op.

Maden var samlet set udmærket. Jeg spiste et stykke vildsvin samt et stykke oksetykkam, og begge var møre og tilpas saftige. Gemalen var til gengæld ikke nær så heldig – han fik fat i nogle spareribs, der var så oversaltede, at de var uspiselige. De forskellige kartofler var glimrende, mens bearnaisen var ret standard – en fuldfed og rimelig sød sauce, som nok vil tiltale de fleste. Personligt foretrækker jeg dog en bearnaise med mere smag og syre.

Der er ingen tvivl om, at Restaurant Flammen er en del af en meget professionel kæde. Allerede når man booker bord, kan man notere, om der er særlige hensyn, restauranten skal være opmærksom på – for eksempel om der skal være flag på bordet, eller om man er dårligt gående. De skal også have ros for at tage lydforholdene meget seriøst og har indrettet restauranten derefter. Det er muligvis ikke så kønt, men selvom restauranten var helt fyldt, så føltes det ikke støjende, og vi kunne sagtens føre en normal samtale undervejs.

Jeg savnede som sagt bedre skiltning ved både salatbaren og grillbuffeten, men ellers synes jeg, at Restaurant Flammen har en fin bredde mht. udvalg af både kød, grøntsager og tilbehør. Ok, der måtte godt have været lidt mere forskellig kål i salatbaren, men jeg tvivler på, at det så ville blive spist.

Personligt er jeg som sagt ikke til buffet-spisesteder (men det vil jeg hellere uddybe en anden god gang), og når man som jeg kun tager én portion, så er det ikke en speciel billig løsning ifm. aftensmad. Men det er en praktisk og hurtig løsning, og jeg kunne nok godt finde på at spise der igen, når jeg skal i biografen.

Restaurant Flammen er good clean family entertainment you can trust. Det er udmærket til prisen, og udvalget er så bredt, at alle bør kunne finde noget på menuen, de kan lide.

Fire stjerner herfra.

Restaurant Flammen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

 7 thoughts on “Restaurant Flammen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *