Restaurant Amalfi

I fredags var gemalen og jeg på Restaurant Amalfi, inden vi skulle se Black Swan. Det er et spisested, som jeg flere gange har tænkt på at prøve, så da vi for nogle måneder siden så et tilbud på Savemyday, hvor man kunne spare 50% på en fireretters menu, slog vi til. Jeg mindes at have hørt godt om Restaurant Amalfi for flere år siden, men da jeg kiggede på AOK’s anmeldelse af stedet, var det ret blandet, hvad folk havde at sige om stedet, så jeg valgte ikke at have alt for høje forventninger, inden vi troppede op.

Vi var lidt spændte på, om der ville være problemer ved at bruge sådan et tilbud, for vi havde i forvejen forsøgt at bestille bord via restaurantens e-mail flere gange uden at få svar, så til sidst måtte jeg ringe og få et bord. Det synes jeg er irriterende, når de selv tilbyder bordbestilling via e-mail. Restauranten har i øvrigt haft en del tilbud gennem flere af de tilbudssider, som Savemyday og Sweetdeal er en del af, men alligevel vidste tjeneren ikke helt, hvad han skulle gøre med tilbudskvitteringen. Det undrede mig lidt, eftersom der ifølge AOKs brugere efterhånden har været en del forbi, der har brugt et af de ovennævnte tilbud. Det viste sig, at det ikke var en specifik menu, vi havde fået tilbud på, så vi kunne i stedet vælge mellem de to fireretters menuer, som de normalt har til 299 kr. Dermed sparede vi 33% og ikke de 50%, som tilbuddet oprindeligt var solgt til, men det kunne jeg godt leve med.

Den første ret, vi fik, var en halv hummer gratineret med hvidløg og dildsmør. Der var også en lille salat med tynde rødbede- og gulerodsstænger. Hummeren var fin, men min klo smagte lidt af fisk, og selvom salaten smagte godt, så synes jeg ikke helt, den passede så godt til retten.
Den næste ret havde jeg skiftet ud – det vil sige, at til denne menu var det foie gras, der skulle på bordet nu, men da det ikke lige er en af mine hofretter, så valgte jeg at udskifte den med varmrøget laks, der var på den anden menu. Det var ret pudsigt anrettet, og igen var der en salat identisk med den fra sidste ret. Ikke videre opfindsomt, men nu var det mig selv, der havde ændret i menuen, så det kunne have været undgået. Fiskedelen smagte godt, men igen syntes jeg ikke helt, at salaten matchede til retten.

Hovedretten var højdepunktet! Jeg havde godt nok skelet til lammekronen, der var på den anden menu, men jeg fik i stedet kalvefilet i gorgonzolasauce, og det smagte rigtig godt! Jeg måtte spørge mig selv om, hvorfor jeg ikke laver gorgonzolasauce med jævne mellemrum, for det kunne jeg godt blive forfalden til. Kødet var fint stegt, og vi var begge ret tilfredse med denne ret.

Til dessert fik vi nougatine parfait med rødvinssyltede blommer og bærcoulis. Parfaiten var ikke så spændende og lige lovlig kompakt, mens de rødvinssyltede blommer var meget krydrede og tunge. Ikke dårligt som sådan men lige lovlig voldsomme i forhold til, hvad jeg havde forventet ud fra beskrivelsen. Gemalen var fint tilfreds med desserten, mens jeg var mere skeptisk.

Alt i alt var Restaurant Amalfi en ok oplevelse, hvor den friske og sjove tjener var med til at trække oplevelsen op. Stedet er ret mørkt (som billederne også viser), og lydniveauet er højt, men det er nærmest, hvad man kan forvente med en restaurant i den prisklasse. Det er i hvert fald ikke noget, som jeg synes bør trække voldsomt ned i vurderingen, selvom jeg gerne indrømmer, at jeg foretrækker restauranter med bedre lys og ordentlig akustik (det sidste er stort set fraværende hos alle restauranter uanset prisklasse). Maden var ok men imponerede ikke, og derfor passer det mig også fint, at vi spiste der via tilbuddet, for jeg synes ikke, at det kan leve op til normalprisen. Samlet set ligger oplevelsen på Restaurant Amalfi til et sted mellem tre og fire stjerner, hvor jeg ender på tre denne gang.

16 thoughts on “Restaurant Amalfi

 1. Hej Piskeris

  Jeg følger din blog, men havde egentlig ikke været rigtig inde og snuse på din blog, før nu!
  Sikke mange spændende opskrifter du har! Jeg skal helt sikkert snart bage dine langtidshævede burgerboller med sorte ris!

  God søndag.

  – Ungersvenden

 2. Det lyder ikke som om, du er voldsomt imponeret over maden og stedet, Piskeris. Men et tilbud som det, I så, ville også give mig lyst til at prøve en ny restaurant. Vi elsker at gå ud og spise, men der er flere dejlige steder, vi har måttet opgiver, fordi akustikken er helt håbløs – det er synd.

 3. Der er nok heller ikke store chancer for at jeg kommer på den restaurant, men pga. afstanden 😉

  Synes som dig at det hele skal vuderes, først maden selvfølgelig, men også lokalet, betjeningen osv. er vigtigt.
  Fortsat god søndag!

 4. Madame – nej, det var ikke specielt ophidsende. Der var som sådan ikke noget decideret galt med maden, men der manglede bare lidt mere glæde, overraskelse og smag på tallerkenen. Dog var det dejligt med en glad tjener – han fik smilet frem hos os begge 🙂

  Jeg forstår heller ikke helt, hvorfor mange spisesteder ikke gør mere ud af lyden. Selvfølgelig er det ikke synligt på samme måde som designermøbler m.m., men det er en væsentlig del af oplevelsen at kunne høre ens partner/venner/hvem man nu spiser sammen med. Håber det er noget, der er flere spisesteder, der vil ændre med tiden.

 5. Lene – du er så lovlig undskyldt! 😀

  Ja, der er visse ting, der er lettere at tilgive end andre, når man spiser ude, men når alt kommer til alt er det en helhedsoplevelse.

  Mange tak og i lige måde 🙂

 6. NYBH – gorgonzola er så godt! Jeg er glad for, at gemalen har fået smag for den de senere år, for så kan jeg lettere snige det med i madlavningen. Hm – og det bør jeg snart gøre 😉

 7. Du er en modig pige at besøge et sted, som har fået så mange svinere på AOK. Det er mit indtryk, at det er de negative omtaler derinde, som er mest troværdige (tror restaurantejere laver en del af de positive). Det er i hvert fald altid et dårligt tegn, når halvdelen er 6-stjernede og den anden halvdel 1-stjernede :), men det lyder da til, at det var bedre, end man kunne frygte.

  Et godt bud til en før-biftur eller start på bytur er i øvrigt http://www.salon39.dk – det sted kan jeg ikke anbefale nok, fantastisk mad og super stemning…

 8. Det passede vist meget godt med de blandede anmeldelser. Dårlig akustik og lys kan også gøre mig skør når man spiser. Ellers er det jo en god ide med de tilbud. Vi har noget lignende hernede. ha en dejlig dag♥

 9. Hej Kasper!
  Hehe, tak! Jeg har det lidt blandet med brugeranmeldelser, for folk er meget forskellige og vægter nogle helt forskellige ting, så vurderingen afskrækkede mig ikke – omend jeg nok ikke havde valgt stedet, hvis jeg kun havde set på AOK.

  Jeg synes i hvert fald, at det var en nogenlunde oplevelse – men så heller ikke mere. Gemalen var lidt mere heldig med sine retter og derfor mere positiv, end jeg var efter spisningen.

  Tak for tippet – det sted kender jeg ikke, så jeg vil tjekke hjemmesiden 🙂

 10. Har prøvet dem med et 50% tilbud. Tjeneren kendte til det men blev fornærmet, og regningen måtte vi vente længe på.
  Det er jo godt man sparer 50% når en Cola koster 57kr!!!!

 11. Hej anonym!
  Det lyder ikke som en god oplevelse. Vi havde heldigvis en flink og frisk tjener. Drikkevarepriserne kan jeg desværre ikke huske så godt. Vi fik et glas rødvin hver, og der var prisen rimelig normal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *