Plante smil og plante solskin

I dag turde jeg endelig plante de små planter og blomster ud, som har stået og feset husleje af i vores bryggers den sidste måned. Jeg fik plantet flere græskarspirer ud, og så havde nogen også talt så godt om Fuglebjerggaards udvalg af spiselige blomster, at jeg endte med at købe frø derfra. To af de fire typer var meget hurtige til at vokse og blev derfor plantet ud i dag. De to andre får lige en uge mere på bordet, inden de er klar.

Jeg fik også nakket nogle små tulipaner, der stod hist og pist i græsplænen foran huset. Én ting er, at jeg ikke kan lide tulipaner – en anden er, at det så ret fjottet ud, når de stod så tilfældigt. Jeg er ikke sikker på, at jeg fik fjernet dem godt nok – de burde være gravet op lidt før på sæsonen – men der var temperaturerne ikke lige til, at jeg ville kravle rundt på græsset…

2 thoughts on “Plante smil og plante solskin

  1. Det er så dejligt at det nu er rigtigt havetid. Vi har plantet køkkenhavekassen til og Hans plager om at vi skal plante solblomster (læs solsikker), men jeg aner bare ikke hvor de skal plantes, men det skal jo snart være – jeg glæder mig til sommerbillederne af alt det som blomstrer hos dig.
    Knus

  2. Signe – du har helt ret. Der var så skønt i vores have i dag, så det var en fryd at nusse rundt og plante ting og sager! Vore solsikke har vi pt. stående i en krukke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *