Perch’s Tea Room

Perch's Tea Room, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København, restaurant, caféSidst på eftermiddagen mødtes jeg med min onkel rejsende Mac for at drikke te, hyggesnakke og kigge på juleudstillinger. Hun foreslog, at vi tog et smut forbi Perch’s Tea Room, som vi før har talt om at besøge, og det var en rigtig god idé. Nu er jeg ikke dedikeret tedrikker, men jeg har efterhånden vænnet mig til at drikke et par kopper te hver dag, når jeg er på arbejde. Det var ret svært at vælge mellem de mange tetyper, men jeg endte med en Hvid Creme te, som dog viste sig at være lige lovlig mild til min smag. Den var meget smagsneutral.

Perch's Tea Room, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København, restaurant, caféVi bestilte lidt at spise sammen med teen hos Perch’s Tea Room – først en tallerken med små sandwiches. Jeg mener, at de var med følgende fyld: tomat og ost, krebsesalat, laks med flødeost samt en med smør og agurkeskiver. Fine små hapsere serveret på en meget indbydende måde.

Perch's Tea Room, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København, restaurant, caféDet blev også til en scone til hver. Nu er jeg ellers ikke så meget til scones, men disse her var meget lækre med en skøn sprød overflade og blød velsmagende midte. Vi fik små skåle med henholdsvis syltetøj, flødeskum og lemoncurd, der kunne smøres på, og jeg kastede mig selvfølgelig straks over lemoncurd, der viste sig at have en meget smørbar og lækker konsistens med en ok koncentration af citron (måtte dog godt være endnu mere intens, men nu er jeg jo også helt skudt i citrussmag).

Der var rigtig hyggeligt hos Perch’s Tea Room, og selvom man sidder forholdsvis tæt i rummet, så virker det slet ikke så overfyldt som hos La Glace. Lydniveauet kunne dog godt være lavere, men det var ikke decideret generende.

Bagefter tullede vi lidt rundt og var blandt andet forbi Summerbird og Royal Copenhagen, hvor vi hos sidstnævnte så deres juleudstilling med forskellige pyntede juleborde. Jeg slæbte på arbejdscomputer og lidt forskellige sager, jeg havde nået at købe ind, så jeg orkede ikke at finde kameraet frem, men Madame var også forbi udstillingen tidligere i dag, og hun tog en række fine billeder, som du kan se her.

11 thoughts on “Perch’s Tea Room

 1. Det var da en hyggelig ide at tage på the salon. Jeg var tidligere en stor te drikker, men efter jeg er blevet “voksen” er det mest latte der trækker 😀 Men en god kop te kan man nu altid drikke. Skønt og hyggeligt ser det i hvert fald ud.

 2. Det er en mislyd uden lige at jeg, den store te-drikker, ikke har været forbi Perch’s endnu. Til gengæld har jeg med stor succes været hos Tante T i Victoriagade og det kan ihvertfald kun anbefales. 100% ren mormor/oldemor – komplet med gamle billeder på væggen. Det er skønt! Og alle produkter er stort set økologiske og hjemmebagte, mums filibabs! (pssst – de bruger også rent øko-SMØR derinde…!)

  • Jamen kan du så se at komme af sted! Men jeg advarer – det er altså svært at vælge te, når der er så mange forskellige typer på kortet 😀

 3. Det ser tophyggeligt ud. Det ville også være en god gave, hvis man kan købe gavekort dertil. Jeg drikker faktisk både te og kaffe med stor fryd…. dagen skal lige startes med kop te inden jeg går over til de hårdere “varer”

  • Jeg tror godt, man kan købe gavekort til stedet. Der er også en lille tehandel med te (!), marmelader og et par andre gode sager 🙂

 4. Jeg må ind og prøve Perch’s The Salon – hvor er det dejligt at få inspiration her i blogland! Og tak for din søde henvisning til mine billeder fra Royal Copenhagen.
  Rigtig glædelig jul, Piskeris!

 5. Ih, altså hvor ser det godt ud! Jeg har aldrig været på en rigtig te-salon. Det var en af de ting jeg skulle sammen med Anette, men som vi desværre aldrig nåede…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *