Papaya-banan smoothie

papaya-smoothie, papaya, smoothie, bananerSidste weekend købte jeg helt spontant en papaya . Oprindeligt skulle jeg bruge en mango til en forret, men det havde supermarkedet ikke, og i et anfald af kreativitet købte jeg i stedet en papaya, for det kunne da også se meget godt ud på tallerkenen…

Under tilberedningen ombestemte jeg mig og skånede dermed papayaen, og siden har den ligget på køkkenbordet og hygget sig.

Det satte jeg en brat stopper for her til morgen, da den uden forvarsel røg i blenderen.

Papaya-banan smoothie
3 glas

1 skrællet og udkernet papaya
1½ frossen banan
2½ dl mælk
1 tsk vaniljesukker
saften fra 1 appelsin

Alle ingredienser blendes.

Note: Den smager ikke synderlig meget af papaya – allerede efter én frossen banan smagte sidstnævnte væsentlig mere igennem, og af samme grund tilsatte jeg lidt appelsinsaft til sidst. Til gengæld bliver smagen meget mild, blød og cremet – og bør ikke kunne afskrække nogen 🙂

2 thoughts on “Papaya-banan smoothie

  1. Uhm, jeg er også vild med smoothies, og spiser dem i perioder til morgenmad med lidt valleprotein. Men da jeg for tiden er frygtelig sulten om morgenen, så skal der tungere sager til:)Den her skal gemmes til når smoothies igen er på programmet…

  2. Glad for at kunne inspirere 🙂Jeg kan godt have lange perioder, hvor jeg ikke får lavet smoothies, og hvor jeg nærmest skal planlægge det i forvejen for at få det gjort. Nu har jeg dog bestemt mig for, at jeg fremover skal være bedre til at lave det mere regelmæssigt (det hjælper en del, at jeg har frosset bananstykker ned, så jeg blot skal tilføje mælk eller juice + friske frugter).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *