Papa Ramen nudelbar

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseRamen er det helt store hit på madscenen i år, og der er efterhånden en række ramen-barer rundt omkring i København. Tidligere på måneden besluttede en af mine venner og jeg os for at prøve en af dem, da vi aftalte at spise hos Papa Ramen i Studiestræde.

Det er faktisk først i år, jeg for alvor har lært at sætte pris på ramen takket være hjemmelavede eksperimenter såsom ramen med oksekød og ramen med kylling og svampe. Jeg var derfor spændt på, hvad jeg ville synes om ramen hos Papa Ramen.

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseMin ven og jeg startede med at dele en portion wontons, der var lavet på svinekød og rejer og serveret i en kraftig sauce lavet på bacon-dashi, soya og chili. Disse wontons var intet mindre end fantastiske! Supersaftige og i den skønneste sauce! Sidstnævnte var fyldig og havde en intens smag med bid i – uden dog at brænde. Nøj, det var godt!

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseNu var det tid til ramen, og her havde vi begge valgt shoyu, der bestod af en kyllingefond med soya, sake og røget fisk, der var toppet med cha-shu af nakkefilet, forårsløg, majs og samt et halvt æg. Sidstnævnte så lidt pudseløjerligt ud, men smagte ok.

Jeg var positivt overrasket over mængden af fyld – der var mere, end jeg havde turde håbe på (jeg er ikke så vild med vandede supper), og portionen var ret stor, hvilket dog ikke fremgår så tydeligt af billedet. Selve suppen var forholdsvis mild, så jeg tog flere gange for mig af de forskellige krydderier, der var sat frem på bordene. I min stille sind ærgrede jeg mig over, at der ikke var en flaske med den skønne sauce, som forretten blev serveret med, for den ville virkelig have løftet denne ramen til nye højder.

Men i bund og grund en udmærket ramen. Jeg foretrækker dog en kraftigere og mere intens smag, så jeg så gerne, at Papa Ramen skruede op for krydderierne og intensiteten.

Vi endte med at give 170 kr hver for måltidet hos Papa Ramen, hvilket dækkede en halv forret, en sodavand samt en stor portion ramen, så det må siges at være en ganske fornuftig pris.

Jeg ender med fire stjerner til Papa Ramen. Det var en fin oplevelse, men jeg må – i al ubeskedenhed – tilstå, at jeg stadig foretrækker min egne ramen-udgaver 🙂2 thoughts on “Papa Ramen nudelbar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *